بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نسرین مهربونم درکت میکنم و با تمام وجودتم به اندازه ی خودت ناراحت نباشم کمترم نیست حالم بشدت گ ...
ممنون از توجه ت گلم منم به شما حس خوبی دارم و مثل خواهر واسم عزیزید.ان شاءالله زیر نظر دکتر اینماه دوباره اقدام میکنم .تا ببینم قسمت چی میشه.دکترم دکتر خوبیه چهار ساله رفته انگلیس و تازه برگشته عضو FMF انگلستانه.ان شاءالله خودتم حاجت روا شی عشقم
خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
واااای چقدر بد هیچوقت برای کسی حتی دشمنت بد نخواه انشالله خدا بهشون بچه سالم وصالح بده
ایشاالله سالم باشه ولی دختر باشه
واقعا دلم خنک میشه
چون خیلی اذیتم کردن
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍