2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061331 بازدید | 355309 پست
ازمایش همسرمو باید ببرم دکترم ببینه.تو مطبش  دستگاه سونو داره.باید یه وقتی برم که ١٢-١٣سیکلم با ...

ان شاءالله به حق عظمت این ماه زیبا تا عید گل پسرت اومده تو دلت نرگس جونم🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
ممنون عزیزم اولینبارم بود اصلا نمیدونسم چیه😁

آمپول آزاد سازی رو معمولا بعد سونو میدن که مطمن بشن فولیای خوبی داری.ان شاءالله با اولین اقدام دوتا نینی خوشگل میاد تو دلت.یه دختر یه پسر

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ان شاءالله به حق عظمت این ماه زیبا تا عید گل پسرت اومده تو دلت نرگس جونم🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲 ...

واای نسریین جون مرسی تز دعااات😭😭😭ان شاااله تو هم خییلی زود به ارزوت برسی عزییزم😀😀

واای نسریین جون مرسی تز دعااات😭😭😭ان شاااله تو هم خییلی زود به ارزوت برسی عزییزم😀😀

ان شاءالله گلم توکل برخدا

عششقم شبت بخیییر.مواظب خودت بااش.فعلاا😘😘

شب شما هم بخیر عزیزم .خوابای خوب ببینی 

ممنون ،لطف کردی ،من الان اقدام ندارم همینطوری رفتم سونو که ببینم تنبلی فیبرومی چیزی نداشته باشم ،بهم ...

خواهش میکنم عزیزم ،اندازه ی فولی ها خوبن و تنبلی نداری ،از حالا خوردن فولیک اسید و متفورمین(گلوکوفاژ)  شروع کن از هر کدوم روزی یکی ،اگر دوقلو دوست داشته باشی با این تعدادفولی موفق میشی 

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
خواهش میکنم عزیزم ،اندازه ی فولی ها خوبن و تنبلی نداری ،از حالا خوردن فولیک اسید و متفورمین(گلوکوفاژ ...

مامان ستایش ،من میخام دی. اقدام کنم از الان متفورمین بخورم؟وی مطلب دیگه مامانم دوقلو بوده و خالمم دوقلو داره به خاطر همینه که من انقدر فولی دارم؟ اخه این خیلی خطریه برا جنسیت من دوتا دختر دارم

اینم عکس آروين کوچولوی ما 

به به ببین کی اومده ....خوبی مامان اتنا ؟قدم نورسیده مبارک ،انشاالله خدا واست حفظش کنه 🌺🏵🌸🌹🌹🌸🌺🌺🌸🌹🌹🌸🌺🌺🏵🌷🏵🌹🏵🌺🌸🌹🌸🌹🌸🌺🌺🏵🌸🌹🌸🏵🏵🌹🌹🌸🏵🏵🌺🌸🌹🏵🌺🏵🌸🌹🏵🏵🌸🌹🌸🏵🌹🌹🌸🌸🌹🌸🌹🌹🌹🌹🌹🌸😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍

مامان ستایش ،من میخام دی. اقدام کنم از الان متفورمین بخورم؟وی مطلب دیگه مامانم دوقلو بوده و خالمم دو ...

اهان من فک کردم اینماه اقدام داری ،پس داروهات و سه ماه قبل اقدام شروع کن ،پس دوقلو زایی توی خانواده ی شما موروثی هست و به همین دلیله که چند تا فولی داری ،اول توکل بخدا و دوم اقدام طی روزهای تخمکگذاری مهمترین فاکتور برای پسردارشدن هست ،از یکی دو ماه قبل اقدام به شوهرت سیاه دونه و عسل بده  روی هشتگ رژیم کلیک کن تا لیست کارهای لازم برای پسر دار شدن و ببینی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز