2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061331 بازدید | 355309 پست
خب یه مزیتی داره اینه که تو حوالی تخمک آزاد شدن اقدام میکنی و این به نفع پسر  ولی من خودم دردش ...

آروین جونم شما  رژیم بودی....نینیتو جنسیتشو میدونی....واسه آزاد شدن تخمک به نظرت امپول بزنیم یا نزنیم....اگه هم نزنیم خب از کجا بدونیم ازاد شد یا نه....

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
فدات آی وی اف پرسو جو کردم خیلی وحشتناکه و عوارض داره و هیجده ملیون میدی بدون برگشت و سی درصد احتمال ...

عزيزه دلم پس فقط به خدا توكل كن و كارايي كه ايشون ميگه هم انجام بده، همه داروهايي كه ميده رو با لذت و با فكر به هدفت بخور، ايشالا به حق اين روزهاي عزيز به خواستت برسي😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزه دلم پس فقط به خدا توكل كن و كارايي كه ايشون ميگه هم انجام بده، همه داروهايي كه ميده رو با لذت ...

ای جاااان....فدای دل مهربونت عزیزم....ممنون چشم حتما...دعام کنه که خدا صدای شمارو قشنگ میشنوه بخاطر فرشته ی تو وجودت

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

چهارشنبه🌺 4 اردیبهشت

الهی به نیت

چهارمین روز اردیبهشت

۴تااتفاق خوب

۴تاخبرعالی

۴تاقدم خیر

۴تاموفقیت و

۴تاآرزوی برآورده شده

نصیبتون بشه

🌸🌸❤️❤️🌸🌸

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤

خوبه بدونید که چرا مردان دارای مجاری و نوک پستان هستند ؟! چون همه انسان‌ها درون رحم مادر، جنسیت مؤنث دارند و در هفته های بعد اگر جنین دارای یک کروموزوم Y باشه، هورمون مردانه‌ تستوسترون ترشح میشه و جنسیت جنین پسر می شود !

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
آروین جونم شما  رژیم بودی....نینیتو جنسیتشو میدونی....واسه آزاد شدن تخمک به نظرت امپول بزنیم یا ...

عزیزم من اصلا رژیم سفت و سخت نبودم چون دیده بودم تقریبا بی تاثیر 

در مورد اقدام هم ماه اول رفتم سونو و امپول زدم و اقدام کردم خیلی اذیت شدم بعد دیدم بچه ها اینجا ۹ سیکل اقدام کردن خدا بهشون پسر داده یا لحظه لحظه تخمک و آزاد شدنش را سونو کردن خدا بهشون دختر داده کلا بی خیال شدم راستش 

نمیدونم ماهی که اقدام کردم اصلا فولی چند و کدوم سمت بودش انقدر هم مطمئن بودم که باردار نیستم که وقتی دردهام شروع شد گفتم دارم پریود میشم و قرص ژلووفون خوردم 

آروین جونم شما  رژیم بودی....نینیتو جنسیتشو میدونی....واسه آزاد شدن تخمک به نظرت امپول بزنیم یا ...

من شاید دو سال تو تاپیک بانو هستم یه سه سال قبل هم تو سایت مسبی بودم همه جور ادمی دیدم کسی که دو سال رژیم بود کسی که ناخواسته باردار شده بود رژیم واقعا تاثیر چندانی نداره شاید ۱۰ درصد و کمتر حتی 

ولی خب همسراتون برن آزمایش و با قرص و مواد مقوی تقویت بشن موثره 

اگه بچه سوم یا چهارم هم هستش به نظر من ریسک این رژیم و حتی تخمک گذاری خیلی بالاست به ای وی اف هم فکر کنید الان انقدر همه چیز گرون ۵ دوره قرص و تقویتی بگیرید واسه همسراتون با هزینه ای وی اف یکی میشه ولی این حجم استرس را واسه خودتون و بچه تون به جون نمیخرید تو را خدا ناراحت نشید ازم من تجربه و نظرم را گفتم ولی خدا معجزه های قشنگی میکنه الهی تو زندگی هممون از اون معجزه هاش بکنه و همه دل شاد باشیم 

من شاید دو سال تو تاپیک بانو هستم یه سه سال قبل هم تو سایت مسبی بودم همه جور ادمی دیدم کسی که دو سال ...

افسانه جون که دوتا دختر داره رژیم گرفته بود؟؟؟؟

شما خبر نداری چیکار کردن...چند ماه رژیم بود شب تخمک گزاریشو چه جوری پیدا کرد

افسانه جون که دوتا دختر داره رژیم گرفته بود؟؟؟؟ شما خبر نداری چیکار کردن...چند ماه رژیم بود شب تخمک ...

عزیزم بزن رو رژیم# رژیمش بین رژیم بچه ها هستش اره عزیزم رژیم داشتن خدا را شکر به خواسته اش هم رسید انشالله تو هم به خواسته است برسی واسه آرزوت تلاش کن خدا خودش بنده هایی که از رحمتش ناامید نیستن را دوست داره من مطمئنم شما هم پسردار میشی 

عزیزم بزن رو رژیم# رژیمش بین رژیم بچه ها هستش اره عزیزم رژیم داشتن خدا را شکر به خواسته اش هم رسید ...

آخ قربونت اون دل مهربونت  آجی....واقعا همینجوریه خدا خیییییلی بزرگو مهربونه....قربون کرمش برم...چشم الان میرم میبینم

سلام مهسا جون بسلامتی زایمان کردی ؟ من خیلی وقته نیومدم اره باردار شدم تازه دیروز رفتم سونو قلب خدا ...

خداروشکر عزیزم ان شاالله قلب کوچولوش ۱۲۰ سال بتپه

بعله منم اذر ماه زایمان کردم پسرمم خوبه ممنونم عزیزم

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
سلام  ممنون عزيزم وقتي بچه موقيعتش مناسب نباشه نتونه تشخيص بده هر سونويي باشه نميشه ديد ديگه ...

آها بچه پس طوری بوده که دیده نمیشده برعکس بچه ی من سونوی آنومالی که رفتم دقیقا مثل سونوی جنسیت ۱۶هفته چند ثانیه ایی نگذشت که دکتر گفت بچه اتون پسر دوباره بعد چند دقیقه گفت جنسیتو گفتم چیه پسر ..طفلک بچه ام هربار میرم سونو سریع خودشو پخش می‌کنه که خیال مامانش راحت بشه   

اللهم صل علی محمد والله محمد و عجل فرجهم 
بسلامتی عزیزم  پیش مامانت که خیالت راحتره  البته بعضی مادرشوهرا واقعا خوبن خداروشکر که م ...

درسته اعظم جان منم شکایت کردم و گرفتم

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
بعداز زایمان یکی دو بار تاپیک اومد و گفت که به سلامتی  زایمان کرده ولی بعدش دیگه ازش خبر ندارم ...

دلم واسش تنگ شده 

ان شالله هرجا هست سرش به خوشی گرم باشه 

ان شالله تا باشه از این  غیبتها 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
عزیزم ب پیشرفت دستگاه نیس الت تناسلی نی نی تا هفته ها شبیه هم بعد واسه دختر میره داخل واسه پسر بیضه ...

خب دیگه هفته 18 حتمیه 

باید توی هفته 18 تشخیص داده بشه 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز