2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061313 بازدید | 355309 پست
بچه الهام نجاتیان خوبه کسی رفته پیشش 

من تحت نظرش بودم , اصلا ازش راضی نیستم , تا 6 ماه هم رژیمش رعایت کردم ولی دیگه ولش کردم , رژیمش وحشتناک گرونه و هزینه بر , تازه من پارسال زیرنظرش بودم که همه چی مثل الان گرون نبود , داروهاش که نگو بار اول گرفتم سر از یک تومنی در اورد , الان حتما دو برابر شده , تازه هر وقت داروها تموم میشدن دوباره باید میگرفتم . هر ماه اقدام همش میگفت این ماه اقدام نکن بنداز ماه بعد , یه چند نفری هم زیر نظرش بودن جنسیتی که میخواست نشد . 

رژیمشم بچه ها تو این تاپیک قسمت رژیم# گذاشتن , همون ها رو رعایت کن با توصیه بچه ها تاپیک انشاا... که نتیجه بگیری

عاشقتونم نازنین های من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندقلوکه خوبه 😍😍😍آخه من بچه ی اولمه بعدچندسال چندقلوباشه که عالی میشه    حالاکدومش بهت ...

من دکترم همیشه برام لتروزول تجویز میکرد.لتروزول سایز  فولی هاییکه داری رو بزرگ میکنه ولی رو تعدادشون تاثیری نداره.کلومیفن  تعداد فولی ها  رو هم بیشتر میکنه من شنیدم میگن کلومیفن ذخیره تخمک رو کم میکنه.بازم از مامان اتنا و مامان ستایش سوال کن بهتر میتونن راهنماییت کنن عزیزم.ارزو میکنم خییلی زود خدا دلت رو شاد  ودامنت رو سبز کنه عزیزم.😘

ببخشید عزیزمیشه ازدوستت بپرسی کارش چجوری بود به نتیجه رسید من میترسم یک بندخدایم دلمو شکون بخاطر خدا ...

به نظر من تضمینی نیست , خودش به من گفت هیچ تضمینی نیست , ممکنه بگیره و ممکنه نگیره , گفت ما راهی به شما نشون میدیم دیگه جنسیت نگرفت ما کاره ای  نیستیم , گفت فقط آی وی اف تضمینه , 

عاشقتونم نازنین های من

میگم شماگفتین وقتی پریودبودین یه فلاکس هل ودارچین و....درست کردین ،ازهرکدوم چقدربایدریخت ؟واینکه بای ...

یه چوب دارچین چهارتاهل دوتامیخک کمی زعفرون اگر گلاب داشتم نصف فنجون گلابم میریختم

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
بچه هاوقتی زمان تخمکگذاری یه طرف شکم آدم دردمیکنه وبعدچندساعت آروم میشه یعنی تخمک آزادشده؟والبته برا ...

اگه زمان تخمکگذاریته درد واسه ازاد شدن تخمکه.و احتمالا تخمک از تخمدان  همون سمتی که درد داری داره ازاد میشه

چطوري يسنا جان؟ حالت بهتر نشده؟

ممنونم عزیزم , این چند روزه سرما خوردم و تب و لرز شدید , سرفه های وحشتناکی میکنم به شدت شکم درد گرفتم , نمیدونم چکار کنم , برا سرفه هام نمیدونم چی بخورم , شب تا صبح از درد سرفه و سینه درد بیدارم و آه و ناله میکنم , شما نمیدونین چی بخورم برا سرفه هام ?

عاشقتونم نازنین های من

نسرین جون اویشن کوهی یا شیرازی بگیر از عطاری روزی ۲ بار دم کن با نبات بخور

مهسا جون من سرما خوردم شدید , سرفه کردن هام شکم درد برام اورده شما نمیدونین چی خوبه برا سرفه و سینه , از بس سرفه میکنم دیگه سینه ام درد میکنه و همش خس خس میکنه 

عاشقتونم نازنین های من

ممنونم عزیزم , این چند روزه سرما خوردم و تب و لرز شدید , سرفه های وحشتناکی میکنم به شدت شکم درد گرفت ...

الهي😕🙁

عزيزم آب نمك قراره كن خيلي

حتي من شنيدم نمك و زردچوبه تو آب بريزي قرقره كني

حتي تو بارداري بيشتر توصيه شده واسه سرفه و سرما خوردگي

زردچوبه به شدت ضدعفوني ميكنه

آبليمو عسلم كه خوبه ديگه

خيلي استراحت كن يسنا جان❤️

يا امام رضا...بطلب❤️
2790
2778
2791
2779