2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061315 بازدید | 355309 پست
دقیقا روز تخمک گذاری رو نود درصدش ابی بود و فرداش درصدش کمتر میشد شما کجا دیدید روز بعد تخمک گذاری پ ...

ببین کنار درصد بندی شکل ادمکای کوچیک زده که چندتاش پسره چندتا دختر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره به لطف خدا یه زنگ نزدن تبریک بگن این یعنی زورشون اومده ،نمیدونستن خواست خدا بالاتر از همه چیه

درسته بالاتر از خواست خدا نیست.. ان شالله خدا ب راه راست هدایتشون کنه

و اگر برای تو خیری بخواهد،فضل او را هیچ بازدارنده ای نخواهد بود.(یونس آیه ۱۰۷)
سلام قربونت برم تو خوبی؟ 😍 منم دلتنگتون بودم ببخش من درگیر مهمونیای عید بودم  دیر اومدم اره خ ...

مرسی عزیزم

اقا محمد رضا تازه چهل روزش تموم شده، یع خورده با خوردن شیر خودم مشکل داره! تو فقط شیر خودتو میدی؟

ممنونم عزیزم خدا گل پسرت را واست حفظ کنه  جقدر خوبه که هستید واسه امثال من بی تجربه وجود شماها ...

طبیعی عزیزم‌نگران نباش ان شالله مشکلات جدی تری برات پیش نیاد.❤️

من هستم در خدمتت اگر مشکلی داشتی بگو ان شالله ک بتونم کمکت بکنم

واااااای نسرین جون اشتباه از من بوده من نمیدونم چرا  همیشه شما و اعظم جونو با هم قاطی میکنم از ...

آره ان شاءالله خیره .ان شاءالله این ماه نوبت اعظم جونه

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
احتمالا بخاطر تغییرات بدنت هست اصلا نگران نباش باشه بسپار بخدا و به خودش توکل کن گرنباشد امر حق ...

ان شاءالله خیر باشه

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
واااااای نسرین جون اشتباه از من بوده من نمیدونم چرا  همیشه شما و اعظم جونو با هم قاطی میکنم از ...

دور از جون اینجوری نگو به فال نیک میگیرم

پس متوجه شدی روز تخمک گذاری اگر لقاح صورت بگیره بچه دختره اما گاهی میشه روز تخمک گذاری رابطه داری ول ...

نه دیگه دقیق روز تخمک گذاری که سه شنبه برای من زده جدول ابی بود ۸۰ درصد که یعنی احتمال بیشتر پسر

یک روز بعد تخمک گذاری ابی کمتر شده درصدش

هرجا دیدم روز تخمک گذاری رو زده پسر

فقط شما اینطور گفتید که روز تخمک گذاری دختر میشه

واسه همین پرسیدم کجا خوندید برم ببینم

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
ببین کنار درصد بندی شکل ادمکای کوچیک زده که چندتاش پسره چندتا دختر

اره همون دیدم روز تخمک گذاری چندتا قرمز بود و باقیش ابی 

یعنی ۸۰ درصد پسر وابی بود 

فردای تخمک گذاری این درصد کمتر شده بود

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
مشخص شده نی نی تون چیه؟ اتفاقا نوشته تو نت که هر کی طرف چپ بخوابه پسره ولی من دو هفته ای میشه به را ...

بچه ها چندهفتگی دیگه جنسیت قطعیه؟

و غربالگری دوم چندهفتگیه؟

نمیدونم زودتر یه سونو برم یا بزارم همون انومالی

همینجا بپرس هرکی اطلاعات داره بهت جواب میده

راستش من 33 سالمه چهارساله ازدواج کردم. نزدیک 9ماهه که اقدام کردم برای بارداری.سه ماه اول اقدامم که دیدم خبری نشد رفتم پیش یه پزشک زنان. برام سونوگرافی از,رحم نوشت. جوابش این بود که هستم. دار و هم برام نوشت با دوسری آمپول. بازم خبری نشد, تا دوماه پیش که رفتم پیش یه دکتر دیگه برام  دوسری سونوگرافی نوشت که جوابشو گرفتم چیزی از,pco توش نبود. فقط اندازه فولیکول ها و رحم رو زده بود. حالا نمیدونم باید چکار کنم. رو خیلی میترسم. توروخدا راهنماییم کنید.

بچه ها چندهفتگی دیگه جنسیت قطعیه؟ و غربالگری دوم چندهفتگیه؟ نمیدونم زودتر یه سونو برم یا بزارم همو ...

معمولا هفته ی ۱۵ به بعد دیگه جنسیت قطعی هست ولی هفته ی ۱۸ برای انومالی و تعیین دقیق جنسیت مناسبتره

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز