2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061331 بازدید | 355309 پست
نه‌من اصلا فعالیت نداشتم حتی پیاذه رویم هم کم بود،یهو یه روز صبح ب خونریزی افتاذم❤️

همش نگران فعاليت كمم هستم 

از ديروز تا الان هم گهگاهي درد پريود ميگيرتم اما خفيف وسط كمرم وزير دلم ولي خيلي ملايم و خفيف اذيتم نميكنه نميدونم اين چيه

♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزيزم ماهى كه ميخواستم اقدام كنم هرچى كيت ميزدم هاله ى خيلى كم رنگ بود به همين خاطر رفتم دكتر بب ...

مهرک‌ جون‌یعنی روز نوزدهم تخمک گذاری داشتی

دوره هات چند روزه بود عزیزم و‌ ترشح تخمک کذاری هم داشتی؟؟؟؟

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
راست و چپ رو طبق تئوری رمزی ميگن. جایگاه جنین توی ساک بارداری.  که البته نقض اونم در اومده&nbs ...

مامان اتنا جون من امروز کیت زدم دوتا خط هم رنگن .کی درباره تکرار کنم.امشب اقدام داشته باشم؟

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
اخه گفتی حس‌نمیکنم باردارم فک کردم خیلی حالت خوبه. من که هر بویی بهم‌میخوره عق میزنم یه غذای با لذت ...

چون درد شکم دارم خیلی میترسم , من حتی آب هم نمیتونم بخورم , منم هیچ غذایی با لذت نمیخورم , روزهای سختیه , امیدوارم هرچی سریعتر این روزها بگذره 

عاشقتونم نازنین های من

همش نگران فعاليت كمم هستم  از ديروز تا الان هم گهگاهي درد پريود ميگيرتم اما خفيف وسط كمرم وزير ...

یواش یواش این دردهادمیاد سراغت ،نگران نباش، منم داشتم ،میگرفت ول میکرد، اخراش سخت میشه ی خورده..  ورزش های لگن رو شروع کن!

و اگر برای تو خیری بخواهد،فضل او را هیچ بازدارنده ای نخواهد بود.(یونس آیه ۱۰۷)
یواش یواش این دردهادمیاد سراغت ،نگران نباش، منم داشتم ،میگرفت ول میکرد، اخراش سخت میشه ی خورده..&nbs ...

باشه عزيزم شروع ميكنم

فقط يه سوال ديگه اين درداي خفيفت از كي شروع شد و چقدر بعد شديد شد و زايمان كردي؟

ميخوام بدونم نهايتش چقدر ديگه ممكنه دردم شديد شه

♥️
سلام عزيزم خوبي😍 ميگم من نگران اينم كه دردم نگيره چيكار كنم ؟ شما خيلي فعاليت داشتي كه دردت گرفت؟ ...

راستش عزیزم من با پارگی کیسه آب هفته ۳۳ بیمارستان بستری شدم و اول هفته ۳۴ دردام شروع شد و بعد ۱۲ ساعت زایمان کردم. شرایطم با شرایط عادی کمی فرق داشت. ولی دردای زایمان دیر یا زود سراغت میاد، از کم شروع میشه تا فاصله درداکم بشه و شدیدتر. ولی بنظر من اگه هفته ۳۹ رسیدی، برو پیش یه مامای باتجربه تا ویزیتت کنه و راهنماییت کنه برای زایمان راحتتر

در پناه خدا باشی پسرکم👶💗
راستش عزیزم من با پارگی کیسه آب هفته ۳۳ بیمارستان بستری شدم و اول هفته ۳۴ دردام شروع شد و بعد ۱۲ ساع ...

مرسي فدات ميرم حتما نه هنوز ٣٧ تموم نشده ممنون از راهنماييت♥️

♥️

سلام دوستان عزیزم امیدوارم هرکی منتظره نی نی هست سال بعد این موقع نی نیش بغلش باشه، وخدا حافظ نی نی های تمام مامانای باردار تاپیک باشه 

دوستان من ماه پیش رفتم دکتر و تشخیص زخم داد و بهم قرص و کرم واژینال کلوتریمازول داد مصرف کردم

دوهفته پیش رفتم یه دکتر دیگه تست پاپ اسمیر دادم و‌متوجه شدم تغییرات خوش خیم سلولی دهانه رحم دارم بهم پماد تریپل سولفا داد که دیشب استفاده کردم

متاسفانه فهمیدم دوتا پولیپ یه سانتی و ۸ میلی هم درکنار اونهمه فیبروم دارم، که دوتا از دکترام گفتن مشکلی نیست، دکتر اصلی خودم کنعانی گفت ریسک هست بارداری،

بگذریم من با توکل به خدا و این دوتا دکتر اخری که گفتن مشکلی نداره انشالله فروردین اقدام دارم

بهم قرص متفورمین داد ۱۰۰ که از امروز تا اخرش بخورم که من نگرفتم چون فولی خوب داشتم روز ۱۲ سیکلم البته تخمدان چپ

حالا یه سوال من میتونم قرص فلوکونازول استفاده کنم؟

چون زخم دهانه رحم باعث اسیدی شدن محیط میشه

ایا کسی سرخود فولوکونازول استفاده کرده اینجا

میشه لطفا مثل همیشه منو راهنمایی کنید ممنونم

مخصوصا از مامان اتنای عزیزم😘❤️❤️

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
مامان اتنا جون من امروز کیت زدم دوتا خط هم رنگن .کی درباره تکرار کنم.امشب اقدام داشته باشم؟

عزیزم ساعت چهار یا پنج بعد از ظهر تکرار کن. امشب و فردا يه کم زودتر مثلا عصری اقدام داشته باش 

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز