2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061331 بازدید | 355309 پست
مال کی دختره؟؟؟

جیلی 1989

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برامنم دعاکنید منم دوتا دختر ناز دارم سال دیگه اگه خدا بخاد میخام اقدام کنم ،دعاکنید که خداهم به من ...

ان شاااله که با اولین اقدام خدا بهت یه پسر سالم و ناز ببخشه عزیرم.از خدا بخواه اگه مصلحتت باشه دست رد به سینت نمیزنه ان شاااله😘😘

انشاا... که خوش قدم باشه براتون , جنسیتش همون باشه که میخواین 

قربونت برم عزيزم دلم، همچنين براى شما

آرزو ميكنم چه اونايى كه الان نى نى توى دلشون دارن و چه اونايى كه چشم انتظارن هرچه زودتر به مراد دلشون برسن

هيچكس به جز يه زن و يه مادر نميتونه عمق مهر مادرى و استرسى رو كه آدم براى سلامتى بچه ش تجربه ميكنه درك كنه

سلام باورتون میشه الان تموم شدم تازه تاکسی سوار شدم دارم برمیگیردم خونه خداروشکر همه چی خوب بود جنسی ...

خدا رو شکر عزیزم دلواپست بودیم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی دعا نکرده قرعه به نام تو میشود
خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت ک اینقدر مهربونی .ان شالله همه به ارزوشون برسند.منتظرا باردار بشن ...

و ان شاءالله خودت ماهور مهربون و عزیز 

بخدا سر نمازام همیشه دعاتون میکنه و توام که همیشه توی ذهنمی 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
سلام باورتون میشه الان تموم شدم تازه تاکسی سوار شدم دارم برمیگیردم خونه خداروشکر همه چی خوب بود جنسی ...

یعنی افسانه باید بکشیمت اینقد منتظرمون گذاشتیا

ولیییییییی😍😍وای عزیزم خیلی خوش حالم که به ارزوت رسیدی😘😘 الهی شکر♥️ واسه ماهم دعا کن💋💋💋

عزیزم‌میشه بگید از رو چی میگید دختره یا پسر!!؟؟

جمجمه اگر گرد باشه دختره و پاها درامتداد ستون فقرات و پیشونی هم کوتاه تره

ولی پسر جمجمش حال بیضی داره و پیشونی بلند و پاهاش بدرامتداد ستون فقرات نیست بالاتره

من پاهای نینیتو نمیبینم از تو عکس

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
آمیییییین🙏🙏 منو یاادت رفتاااا عزییییزم😉

الهیییییی فدات بشمممم منننن ببخشید الان اصلاحش میکم عشق من خدا منو بکشه چطور ذهنم یاری نکرد 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز