2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061331 بازدید | 355309 پست
سلام باورتون میشه الان تموم شدم تازه تاکسی سوار شدم دارم برمیگیردم خونه خداروشکر همه چی خوب بود جنسی ...

تو كه دق دادي مارو افسانه جان

خدارووووصد هزار مرتبه شكر كه سالمه

و انشالله همون پسر😍😍

خيلي خوشحال شدم عزيزم

يا امام رضا...بطلب❤️
سلام باورتون میشه الان تموم شدم تازه تاکسی سوار شدم دارم برمیگیردم خونه خداروشکر همه چی خوب بود جنسی ...

عزیزم خداروشکر🙇🙇🙇😍😍

انشالله که ی پسمل تپل مپل تو دلته 😘😘😘😘

برای من که نگفت گفت خیلی زوده برای جنسیت

ای کاش به منم میگفت🤔🤔🤔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارک باشه افسانه جون 

اخ جون 😍😍😍😍

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

خدایا عاشقتم خدای مهربون  ..عزیزدلم شیرینی این لحظه گوارای وجود خودت و خانوادت عزبزم بخدا موقع اذان با گریه و از ته دل از خدا خاستم ک بچه پسر  و سالم باشه.برات خیلی خوشحالم خیلی.ان شالله سالم و صالح بیاد بغلت.

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

سلام عزیزم . خدا رو شکر عزیزم , خیلی خوشحال شدم برات . انشاا... که صحیح و سالم بیاد بغلت و گل پسری باشه . 

عاشقتونم نازنین های من

خداروشکر 

نمیدونی چقدر استرس کشیدم افسانه جان و خیلی خیلی دعا کردم که خوشحال برگردی و نت راحت نباشی . نمیدونی چقدر خوشحالم برات نمیتونم خوشحالیم رو توصیف کنم 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
عزیزم خداروشکر🙇🙇🙇😍😍 انشالله که ی پسمل تپل مپل تو دلته 😘😘😘😘 برای من که نگفت گفت خیلی زوده ...

عزیزم همون که صحیح و سالم بود  خدا رو شکر , انشاا... جنسیتش همون باشه که میخوای

عاشقتونم نازنین های من

خدا را شکر عزیزم انشالله که درست واست حدس زده و به زودی گل پسرت را بغل میگیری

عزیزم همون که صحیح و سالم بود  خدا رو شکر , انشاا... جنسیتش همون باشه که میخوای

ممنون عزیزم، بله از نظر ان تی که خوب بوده و فردا میرم برای غربالگری انشالله که از اون نظرم سالم باشه، فقط ی حس کنجکاویه دیگه چون بچه اولمه دوست داشتم زودتر بدونم جنسیت چیه ولی هر چی هست میزارم رو چشمام فقط سالم باشه

شما کی میری سونو ؟؟؟

ممنون عزيزم بچه دوممه، يه دختر دارم ،اينقدر دخترشيرينه كه خيلى برام فرق نميكنه اين بكى جنسيتش چى با ...

انشاا... که خوش قدم باشه براتون , جنسیتش همون باشه که میخواین 

عاشقتونم نازنین های من

عزیزم مبارکه خیلی خیلی خوشحال شدم برات .خدایا شکرت ایشالله که اون ۳۰درصدم هیچی نیست.مارو هم ختما دعا کن عزیزم

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت ک اینقدر مهربونی .ان شالله همه به ارزوشون برسند.منتظرا باردار بشن با جنسیت دلخواهشون  مامان هدیه ،اعظم جان رز مهربون اروین جان مامان ستایش اتناجان  گلدونه و امیدوار عزیز و همگی بچهای تاپیک  ببخشید بادم نمیاد ...و باردارا بحق حضرت زهرا سالم و بسلامتی زایمان کنند .الهی امیییییییین .

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
انشاا... که خوش قدم باشه براتون , جنسیتش همون باشه که میخواین  

بحق حضرت زهرا این لحظه شبرین قسمت خودت بشه به زودی عشق من .

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت ک اینقدر مهربونی .ان شالله همه به ارزوشون برسند.منتظرا باردار بشن ...

برامنم دعاکنید منم دوتا دختر ناز دارم سال دیگه اگه خدا بخاد میخام اقدام کنم ،دعاکنید که خداهم به من ی پسر سالم و صالح بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز