2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061331 بازدید | 355309 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بعضی دکترها قطع میکنن بعضی هم تا دو سه ماه بعد بارداری ادامه ميدن. بستگی به نظر دکترت داره و ه ...

ببخشید امروز اصلا نشد اقدام کنم فردا شب دیره ؟؟۱۴سیکل میشم فردا فولی روز ۹سیکل ۹ بود😞

سلام به همگی من بلاخره بعد ده روز عقب انداختن پرییود شدم، 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
ببخشید امروز اصلا نشد اقدام کنم فردا شب دیره ؟؟۱۴سیکل میشم فردا فولی روز ۹سیکل ۹ بود😞

نه اتفاقا بنظرم عالیه برو اقدام

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

ماهور جان انشالله خدا بهت یه پسر سالم بده و خیلی زود باردار بشی 

امروز اتفاقی فهمیدم یکی از دوستام که دخترش از دختره من یک سال کوچیک تر بود زایمان کرده بچه دوم پسر، خیلی خوشحال شدم اما از طرفیم دروغ چرا حسودیم شد، تازگیا به هرکی یه دختر یه پسر داره حسودیم میشه خدایا به اونا که ندارن بده به منم بده بذار حسرتش تموم بشه 

به همسرم تعریف کردم دوستمو گفتم یادته یه دختر داشت حالا زایمان کرده اصلا نفهمیدم کی باردار شد کی زایمان کرد فقط پرسید بچش دختره گفتم نه پسره  

بخدا عاشق پسر نیستم من اما اینقدر همه پسر پسر کردن انگار عقده دارم دوقلو پسر بیارم انگار جیگرم حال میاد 

ببین چی میکنن این ادما

خدا شفاشون بده حمد خوندم براشون. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّد اَللّهُمَّ صَلّ ...

از همتون ممنونم عزیزای دلم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😚😚😚😚😍😍😍😍😍☺☺☺☺☺☺

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز