سلاام قربونت برم خوبی عاطفه جونم😍😍دختراای نازت چطورن .روی مااهشون رو از طرف من ببوس ان شااله که ز ...
خوبيم عزيزم شكر
تو خوبي؟حنانه جونم خوبه؟
فدات عزيزم
التماس دعا❤️❤️🙏🏻🙏🏻
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
صورت مانلي و گردنش و قفسه ي سينه اش و كتقش يه سري جوش زده كه سرش سفيده
دو تا متخصص بردم گفتن مال هورمونهاي بارداريه و خود به خود خوب ميشع و اصلا نياز به دارو نداره
ولي من ناراحتم😞
كسي تحربه اي داشته و يا شنيده؟
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ماماناي گل صورت مانلي و گردنش و قفسه ي سينه اش و كتقش يه سري جوش زده كه سرش سفيده دو تا متخص ...
سلام عزیزم، آدرین هم یک ماه پیش که حدودا یک ماهه بود از این جوش ها زد که علتش این بود که من به شدت عسل و گرمیجات میخوردم، اما به محض این که قطع کرد صورتش صاف شد منم خیلی اون چند روز غصه خوردم بابت جوش ها.
ماماناي گل صورت مانلي و گردنش و قفسه ي سينه اش و كتقش يه سري جوش زده كه سرش سفيده دو تا متخص ...
عزیزم اتفاقا زیر گلوی پسر منم جوش سر سفید زده
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *