2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061313 بازدید | 355309 پست
هماتوم پشت جفت چیه؟؟؟  باعث سقط جنین میشه؟؟؟   دکترم تو نسخه سونو برام احتمال داده چون لکه ...

عزیزم منم داشتم با استراحت کاملا از بین رفت 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 
بچه ها بیاین بگین قبل ازاینکه جنسیت نی نی تونو بفهمین خوابشو دیدین که دختر بوده یا پسر؟خوابتون درست ...

من خواب پسر دیدم حالا رفتم سونو میگم چی بود فعلا که تو سونو معلوم نبود

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها بیاین بگین قبل ازاینکه جنسیت نی نی تونو بفهمین خوابشو دیدین که دختر بوده یا پسر؟خوابتون درست ...

عزيزم من قبل از باردارشدنم خواب ديدم پسر دارم ودرست بود

خدايا من ايمان دارم به اينكه هركه دلش هوايي تو شود،توهوايش را داري
عزیزم بزن روی رژیم# همین کلمه آبی رنگ‌ تمام رژیم ها و مطالب هستش 

ممنون عزیز دلم یکدنیا ممنون لطف کردی 😘😘😘😘😘

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

بچه ها من امروز عصر یه دفعه پهلوی راستم درد خیلی بدی گرفت انقدر زیاد که روش خوابیده بودم تا دردش کم بشه 

بعدش ترسیدم رفتم بی بی چک زدم و دوباره هاله انداخت 

ولی الان پریود شدم 😭😭😭😭😭

راستش اولش خیلی گریه ام گرفت اصلا داغون شدم چون من کلا ناامید شده بودم ولی امروز صبح دو مارک متفاوت بی بی چک واسم مثبت شد نمیدونم چه اتفاقی افتاد ولی راضیم به رضای خدا 

کاش امروز هم بی بی چک منفی بود و پریود میشدم 

انشالله مادر شدن و پسر دار شدن تک تکتون دوستای خوب مجازی من 

خواب من درست بود 

هم قبلش بارداری هم تو بارداریم

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
بچه ها من امروز عصر یه دفعه پهلوی راستم درد خیلی بدی گرفت انقدر زیاد که روش خوابیده بودم تا دردش کم ...

ععععع شاید پریود نباشه

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
انشاالله عزیزم...خداروشکر خوبه الان که چهار ماهشه اندازه یه نوزاد چهار ماه ست وزنش قدش و همه چیش کام ...

مری جون از چندماهگی نرمال شد وزنش؟ پسر من با ۲۳۰۰ بدنیا اومد، الان حدود ۳۵۰۰ شده، ۴۶ روزشه. دکترش میگه خوب وزن گرفته ولی بهداشت گفت زیر وزن نرماله. چون اونا با نمودار استاندارد میسنجن، برای بچه های نارس نمودار ندارن که...

در پناه خدا باشی پسرکم👶💗
آره عزیزم فدای چشمات اولین نفر شما گفتی ممنونم ازت 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 خدا پسرت را سالم و سلامت بذار ...

سلاام عزییزم

اروین جووون  مباارکت باشه هدیه ی قشنگ خداا  😍😍😍هاله کاملااا واضحه.ان شاااله روز به روز پررنگ تر بشه😘😘😘تبررررررررررریک💖💖

منم دیدم نینیم پسره. البته بچه رو نمیدیدم، یه برگه مثل برگه سونو بود که توش نوشته بود پسره

در پناه خدا باشی پسرکم👶💗
سلام عزيز دلم شما خوبي؟ گل پسر شما خوبه؟ ما خوبيم شكررر مانلي هم خوبه عزيزم فقط دايما شير رر ميخو ...

ممنون عزیزم، سعید منم خوبه خداروشکر‌. دلدرد نباشه و گریه نکنه عالیه😐 سعیدم خیلی شیر میخوره، مخصوصا شبااااا... دکترش میگفت زودتر از دوساعت به دوساعت شیرش نده، هم بدعادت میشه هم کیفیت شیرت افت میکنه. روزا میتونم ولی شبا یه بند شیر میخواد...

در پناه خدا باشی پسرکم👶💗
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز