2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063351 بازدید | 355321 پست
ان شاا... فقط امیدم به فاطمه زهراست خوابم هم تعبیر شد من نیت کرده بودم اگه جنین زنده س خدا یه نشانه ...

اولدوز جان کجاااایی؟ چرانیستی ..نگرانت شدم

انشالله داری استراحت میکنی و نی نی جان هم داره رشد میکنه و جاش خوبه خوبهچ

از خودت خبر بده عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فقط دو روز مونده تا تولد گل پسرت  الهی صحیح و سالم بغلش بگیری و بسلامت بزرگش کنی انگار ه ...

مرسی اعظم جان انشاالله که شما ام خیلی خیلی زود یه داداش واسه دختر گلت میاری توکل به خدا...آره واقعا خیلی زود گذشت

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *
مرسی عزیزم چشم انشاالله که همه ی منتظرا خیلی خیلی زود از انتظار در بیان و مامانای باردار هم نینیشونو ...

انشاالله عزيزم😘

خدايا من ايمان دارم به اينكه هركه دلش هوايي تو شود،توهوايش را داري

بچه ها هركي ميدونه لطفا راهنماييم كنه هفته دوم عيد مغازه هاي يافت اباد و خيابان بهار باز هست يانه براي خريد؟؟؟

خدايا من ايمان دارم به اينكه هركه دلش هوايي تو شود،توهوايش را داري
شما چند وقتته؟ زمان زایمانت و کی میشه؟ من دو ماه شده . از قبل شکم داشتم تا غذا میخورم گرد میشه میا ...

سونو زده 19شهریور خخخ منم همینجوری غذا میخورم یکم پیدا میشه 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 
شما چند وقتته؟ زمان زایمانت و کی میشه؟ من دو ماه شده . از قبل شکم داشتم تا غذا میخورم گرد میشه میا ...

شما ویار ندارین ?

حالتون بد نمیشه حالت تهوع یا بالا بیارین ?

عاشقتونم نازنین های من

شما ویار ندارین ? حالتون بد نمیشه حالت تهوع یا بالا بیارین ?

نه عزیزم اصلا اتفاقا میخواستم بپرسم اینجا کسی هست مثل من باشه هفته هشت یکم حالم بد میشد اما الان کاملا خوب خوب شدم از این میفهمم باردارم که فقط یه کم سینهام ورم کرده و دست میزنم درد دارن و موقعی که غذا نخورم فوری قندم میفته همین

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 
نه عزیزم اصلا اتفاقا میخواستم بپرسم اینجا کسی هست مثل من باشه هفته هشت یکم حالم بد میشد اما الان کام ...

منم ویار و تهوع و... ندارم خداوشکر

گاهی دردم میگیره زیر شکمم اونجا که بچه هست

به من گفت سمت چپ هست نی نی