باشه چشم رز عزیزم ولی الان بمن و عملم فکر نکن اروم باش و این شبها مشغول دعا باش انشالله که ا ...
عزیزممم ان شالله فردا عمل تون خوب باشه و بسلامتی زود سرپا بشین ..در اولین فرصت بیاین و از تون خبر بدین .
خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
😀ای جوونم ایشاااله خدا پسرتو حفظ کنه وهمچنین نی نیه منو😀
مبارکا باشه عزیزم ان شالله نه ماه عالی رو سپری کنی
💖💖💖
خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
اخه جای معتبری بود ۱۷ هفته و ۵ روزم بود که زده بود ۱۷ هفته و ۲ روز تو رو خدا دعوام نکنین ولی با ای ...
عزیزدلم اینچه حرفیه خداآرامش قلب همه اس خاهرمنم دوتادختردنیاآوردخانواده شوهرشم خیلی حساس بودن شوهرشم پسربزرگ بودومیخاستن بچه اش پسرباشه بعدش خدابچه سوم روبدون هیچ برنامه ریزی پسرقسمتش کرد.دختراشم بیشترازپسرش تودل هممون جادارن. شماهم ان شاءالله که بچه هات سلامت باشنوخدانی نی پسرهم قسمتت کنه.غصه خوردن هیچیودرس نمیکنه واینکه خودتوببازی باعث میشه دیگرانوحرفاشونم بیشترآزارت بده.بخدادختربراپدرومادربیشترازپسردلسوزه ومهربون