2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061311 بازدید | 355309 پست
باشه چشم رز عزیزم ولی الان بمن و عملم فکر نکن اروم باش و این شبها مشغول دعا باش  انشالله که ا ...

عزیزممم ان شالله فردا عمل تون خوب باشه و بسلامتی زود سرپا بشین ..در اولین فرصت بیاین و از تون خبر بدین .

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزممم ان شالله فردا عمل تون خوب باشه و بسلامتی زود سرپا بشین ..در اولین فرصت بیاین و از تون خبر بد ...

سلام ماهور جانم خوبی عشقم

ممنونم چشم

انشالله که چهارشنبه همین موقع باهم بگیم و‌بخندیم به استرسهات و همه چی عالی باشه دوستم❤️❤️❤️❤️

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
😀ای جوونم ایشاااله خدا پسرتو حفظ کنه وهمچنین نی نیه منو😀

مبارکا باشه عزیزم  ان شالله نه ماه عالی رو سپری کنی 

💖💖💖

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
حق با شماست منم با کسایی که منو میشناسن چیزی نگفتم فقط مامانم خبر داره شما ها که باهاتون خیلی انس گ ...

عزیزدلم انشالله که خیره توکل بخدا❤️❤️❤️❤️

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
بچه ها من ازمایشمو گرفتم.مثبت شد خدارو شکر.روزیه همه ی اقدامیهامون الهییییی❤❤

عزیزدلم مبارک باشه💖💖💖  .ان شالله ب سلامت نی نی گلت رو بغل بگیری . مواظب خودت باش 😙😙 پ تیکرت کو😉😍😍

وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی 
ای جاااانم قربونت بشم.... من که پیشگو نیستم، حسمو فقط میگم ان شالله همونی باشه که آرزوشو داری ولی ...

مرسی عزیزدلم 

انشالله همه به حاجتهاشون برسن❤️❤️❤️🤲🤲🤲

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
اخه جای معتبری بود ۱۷ هفته و ۵ روزم بود که زده بود ۱۷ هفته و ۲ روز تو رو خدا دعوام نکنین ولی با ای ...

عزیزدلم اینچه حرفیه خداآرامش قلب همه اس خاهرمنم دوتادختردنیاآوردخانواده شوهرشم خیلی حساس بودن شوهرشم پسربزرگ بودومیخاستن بچه اش پسرباشه بعدش خدابچه سوم روبدون هیچ برنامه ریزی پسرقسمتش کرد.دختراشم بیشترازپسرش تودل هممون جادارن. شماهم ان شاءالله که بچه هات سلامت باشنوخدانی نی پسرهم قسمتت کنه.غصه خوردن هیچیودرس نمیکنه واینکه خودتوببازی باعث میشه دیگرانوحرفاشونم بیشترآزارت بده.بخدادختربراپدرومادربیشترازپسردلسوزه ومهربون

باشه چشم رز عزیزم ولی الان بمن و عملم فکر نکن درکمال ارامشبدون خیال بی بی چکت تو این شبها مشغو ...

الهی فدات مهربونم 

دعای مجیر رو با فایل صوتیش گوش دادم و‌اروم شدم.❤️❤️❤️

انشالله سلامت باشی مهربونم🥰🥰🥰

ایشااله دو سه روزم صبر کن  ان شااله مثبت میشه تا اونموقع عشقم😍😍ناامید نباش عزییزم

ای جانم ،مبارک تیکرت عزیز دلم،خیلی بهت میاد نرگس جونم😍😍😍🥰🥰👌

منم چشمم به معجزه خداست اون روز که فال از قرآن گرفتم و پسر اومد اما چند هفته بعدش سونو گفت دختر دلم ...

عزیزدلم ازته قلبم دعات میکنم.امشب شب عزیزیه روکن به درگاه خداوصبوری کن

من هنوز هیچی واسه این طفل معصوم نخریدم....😢😢نمیدونم اصلا شاید واسه خریداش منو میرن چون استراحتم

هنوز زوده عزیزم ناراحت نباش . ان شاالله 7ماه ب بعد که دیگه خودت میری  حسابی خرید میکنی 

وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی 
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز