2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061311 بازدید | 355309 پست
مامان هدیه و مامان حنانه چی شدن نیستن چرا

من کمو بیش میایم تاپیک چون مشغول اسباب کشی و تمییز کاری خونه ام هستم  ولی  نرگس جون خیلی وقته نیومدن ان شاءالله سرش به خوشی گرم باشه

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
سلام عزیزم  انشالله به سلامتی مرحله ی عکس رنگی رو‌طی میکنی و بعدش زودی باردار میشی  ماما ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم برات ان شاءالله به حق خط خط قرآن به بهترین شکل معجزه ی خداوند رو ببینی و بزودی باردار بشی.

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام خانوما من تازه ار دكتر اومدم، اول رفتم سونو خدا روشكر قلب نى نيم تشكيل شده بود قربونش برم داشت ...

خدا رو شکر عزیزم ان شاءالله قلبش ۱۲۰ سال به سلامت بتپه.خیلی خوشحال شدم برات ان شاءالله به‌سلامت و به وقتش بغلش بگیری🤲🤲🤲🤲🤲بازم تبریک

راستی هدی جونم هفته ۳۹ حتما با ماما یا دکترت مشورت کن برای زایمان. الان اینجا اولویت زایمانو هفته ۳۹ ...

ممنونم عزیزم از بابت راهنماییت.. اتفاقا امروز دکتر بودم اونم گفت تا هفته ۳۹ صبر میکنیم سر بچه اوند توی لگن ک هیچ اگه نیمد سزارین میشی😔

بچم فقط صد گرم وزن گرفته بود اب دور جنین هم کم شده بود! اعصابم خورد شد حسابی.. عفونت ادرار گرفتم باید انتی بیوتیک‌مصرف کنم😕

و اگر برای تو خیری بخواهد،فضل او را هیچ بازدارنده ای نخواهد بود.(یونس آیه ۱۰۷)
هدیییی دختر منم هفته 35، 2500 بود منم هفته 36 اولین ترک رو خوردم هفته 39 زایمان کردم هنوز ترکام ...

سلام دلواپس جون خوبی؟ دختر گلت خوبه؟ مامانت چطورع؟ 

پسرم داشت خوب وزن میگرفت ولی متاسفانه وزنش یهو کم رفت بالا! ۳۶ هفته و سه روز هستم وزنش ۲۶۳۰ بود😟

و اگر برای تو خیری بخواهد،فضل او را هیچ بازدارنده ای نخواهد بود.(یونس آیه ۱۰۷)
من تا حالا شیاف مصرف نکردم , مگه یکی نیستن شیاف پروژسترون , یه عده ای مقعدی میزارن و یه عده ای واژین ...

نه فردا میخوام برم

ولی امروز شوهری یهو به همه گفت نینی دار شدیم

هنوز سونو نرفتم ایشالا فردا صدای قلبشو بشنوم🙏🏻

خیلی وقته منتظر این لحظه ام

تو سونوی قلب رفتی؟

چشم عزیزم اگه قابل باشم حتما...انشاالله ۲۷بهمن زایمان میکنم هفته دیگه شنبه

انشاالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم ،موقع زایمانت برای ما منتظرها هم دعا کن🤲😘

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
دعا کن طوبی جون. به این امید عکس انداختم😢

توکل بخدا گلم انشالله که به زودی خبر بارداریت برامون میزاری🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
سلام پریای عزیز پیامتو اتفاقی دیدم عزیزم پستونک روی فک و دندون اثر بذاره یه بحثه، بحث دیگه اش عادت ...

حالا من دخترم انگشت میخورد دوتا انگشت وسط دستش الانم که میره ۴ سال هیچ جوره نتونستم ترکش بدم همش میگم ای کاش پستونک میدادم خیلی عذاب میکشم تا خود صبح این انگشتاش میک میزنه هم فرم ناخنش تغییر کرده هم انگشتش هیچ حوره هم نمیشه ترک داد همینکه بخوابه غریزی میره سراغش از دهنشم دربیاری جیغ و داد نمیدونم کی میشه ترکش داد الان که ۴ سالشه نشده

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
عزیزم مگه ممکنه خونریزی لانه گزینی روز موعد اتفاق بیوفته تقزیبا  یا15روزبعداز نزدیکی؟

سلام عزیزم خوبی ؟بیبی چک زدی؟ان شاءالله خوشحالمون کنی امروز 

ماهور جون دیدی انتقالم درست نشد 

اونهمه دعا به جایی نرسید دیگه باید بازم قید بچه دار شدن رو بزنم عکس رنگی هم نمیرم دیگه 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
عزیزم مگه ممکنه خونریزی لانه گزینی روز موعد اتفاق بیوفته تقزیبا  یا15روزبعداز نزدیکی؟

معمولا زودتر اتفاق میفته. 

برای خودم که دو روز قبل پری بود. 

ولی اگه پری نيومد برای اینکه خیال خودت راحت بشه گفتم يه بیبی بزن. 

چون برای بعضی ها هم ممکنه لکه بینی داشته باشن 

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز