2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061311 بازدید | 355309 پست
چاق نمیشم!!! الان با ۱۳ کیلو اضافه وزن پس چیم خواهر من؟؟بچه منم اولش بزرگتر بود ولی یواش یواش با زما ...

آخييي عزيزم فكر كردم ميگي وزن نميگيرم ببخشيد😂😂😂

من هميشه گشنه ام از اول تا الان ولي وعده غذاييم همون سه وعده اس با مقدار كم ولي وسطا ميوه و آجيل ميخورم

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.
سلام عزیزم خوبی مشغول خونه تکونی ام هفته ی دیگه میریم خونه ی خودمون سه چهار روزی میشه مشغول خرید فرش ...

ان شالله مبارکه بسلامتی و خوشی .

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

@افسانم  وای خدایا شکرت عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👼👼چقد خوشحال شدم الهی شکر .ان شاءالله صحیح و سالم و جنسیت دلخواته و به سلامت و به وقتش میاد بغلت .افسانه جان واسم دعا کن لطفا منم فردا موعدمه

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
الهام جان از علائم اوایل بارداریت برام میگی قبلا گفتی ولی یادم نمیاد😁😁؟

فدات حتما

من تا هفته ١١ علايم نداشتم منظور ويار نداشتم ولي خب سردي پاها و زانو و ساق پام درد ميكرد،كمردرد شديد،پوستم خيلي خشك شده بود كه هنوزم صورتم خشكه،گر گرفتگي،تكرر ادرار.ديگه چيزي به ذهنم نميرسه ولي از هفته ١١ به بعد ويار سردرد شديد كه فعلا هم تهوع اول صبح و شبا موقع خواب رو دارم!هر روز نگران از خاب پاميشم كه الانه حالم بد بشه.

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.
دوستان هفته های بارداری از روز اول پری حساب میشه یا از بعداز پاکی؟

روز اول عزيزم.

من نميفهمم نگران چي هستي وقتي بتات نرماله؟انتظار داشتي چقدر باشه؟

سلام عزیز دلم 😍 😘  ببین کلا امواج که همه اطراف ما هستن. از ماهواره و نت گرفته تا موبایل و وا ...

من كه نزاشتم يكيشم از دستم بره هرچي بوده استفاده كردم سه ماهه اول باز دقتم بيشتر بود از مايكرويو استفاده نميكردم ولي بعدش خودمو زدم به بيخيالي يعني چون تا ٣/٥ سركارم و نميتونستم تا اونموقع گشنه بمونم مجبور شدم ناهارمة بيارم سركار كه اينجام بر اون غذا گرم ميكنن.

خدا فقط كمك كنه بچه هامون سالم بيان بغلمون با اينهمه مشكلات داريم دست و پنجه نرم ميكنيم خدا خودش مواظب  ني ني هامون باشه

طبق سونوهای  اولی دکترم حساب کرد گفت 39 هفته ات میشه و یه هفته هم زودتر ..نمیدونم حتما لقاح برا ...

والا ی بار سونومو گذاشتم دوستان گفتن سمت راست بوده...انشاالله که به سلامتی بگذرونی این دوران رو عزیزم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *

سلام بچه ها من يكسال دارم اقدام ميكنم نميشه 

چيكار بايد بكنم ؟ دكترم رفتم هيچ مشكلي نبوده از اسپرم داد شوهرم اسپرماش يكم ضعيف بود 

خدایا اول خودت اخر خودت❤️❤️عشقم خانوادم❤️❤️
سلام بعدازظهرتون بخير عزيزانم😍 من صبح تيتر بتا دادم 400 بود روز 27 سيكلم سيكلم بين 28 تا 30 خوبه ...

مبارکه عزیرم ان شاءالله به سلامت بیاد بغلت

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
عزیزم این ماه چیا خوردی و چیا رو رعایت کردی و اقدلمت چطور بود ؟روزای اقدام خودت و شوهرت چی مصرف کردی ...

اینم شرح اقدام من
من حدود7ماهی میشه ک رژیم هستم و اقدام میکنم تو این هفت ماه یک بار بارداری شیمیایی حدود3ماه پیش داشتم ک بتا تو رنج مشکوک به بارداری بود(27)،کارایی ک کردم برای همسرم یه معجون درست کرده بودم ترکییی از عسل،سیاهدانه وکنجد آسیاب نشده دارچین، جنسینگ ،هل، زنجفیل، خرنوب ،خولنجان( کمتر نسبت به بقیه چون خیلی تند )همه رو خودشونو گرفته بودمو خودم آسیاب کردم از روز اول پری من هرشب یه قاشق میخورد تا روز اقدام، از روز اول پری بهش دمنوش هل و دارچین و نبات و زنجفیل بهش میدادم ، هروز عسل و سیاهدونه میخوردیم بعداز اقدام دیگ من نمیخوردم، ویتامین ای و زینک پلاس هم داروهایی بود ک شوهرم میخورد، روزی 5تا گردو و یه مشت بادام زمینی هردومون میخوردیم بعضی روزا  هم اگ حوصله داشتم حلوا خرمایی درست میکردم روزی یه قاشق هردومون میخوردیم خرما هم اگ یادم میومد بهش میدادم این ماه از دو روز قبل اقدام داخل کپسول خالی جنسینگ پودرشده ریختم روزی یکی هردومون میخوردیم صبحونه همیشه یه روز در میان تخم مرغ با پیاز رنده شده میخوردیم روزای دیگ هم مربا هویج شیره انگور یا عسل میخوردیم دوروز قبل اقدام نفری یه لیوان آب هویج و سیب خوردیم، از روز پاکی یه روز  کپسول فلوکونازول100میخوردم و یه روز قرص آسپرین چون عفونت داشتم روی انگشتم یکم جوش شیرین میرختم و خیلی ببخشید به دهانه ی واژنم میزدم از روز اول پری دم کرده ی اسطوخودوس و آویشن شیرازی تا 3روز خوردم از روز پنجم تا دو روز بعد از اقدام دم کرده ی اسطوخودوس مرتب میخوردم از روز پاکی دم کرده ی رزماری تا روز اقدام میخوردم از روز 10 روزی یه قاشق رب انار ترش و یه دونه انار ترش با پرده های نازکش میخوردم برای قلیایی شدن ،غذاهام برنجی خیلی کم بود سعی میکردم با حبوبات غذا درست کنم و از گوشت گوسفند استفاده میکردم ، روز اقدام میگو خوردیم من دوماهی ک باردار شدم همین دوماه فقط میگو استفاده کردم به نظرم یکی از دلیلای اصلی باردار شدنم همین بوده توصیه میکنم اونایی ک رژیم دارن حتما حتما میگو رو تو رژیم شون قرار بدن و روز اقدام استفاده کنن  بعداز اقدام دوتا خرما  خوردم قبل از اقدام همسرم دست شو گذاشت سمت راست شکمم و 7بار سوره ی قدر خوند نیت کردیم اگر پسر شد اسمشو محمد یا علی یاترکیبی از این دو بزاریم هر روز 71بار استغفار میخوندیم70بار هم ذکر ربی لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین میخوندیم ،با عرض معذرت اول خودم ارضا شدم بعد همسرم، اقدام معمولی بود فقط یه کم به پهلوی راست متمایز بودم و سمت راست تا صب خوابیدم خودمم دارو هم فقط امگا 3 یه روز در میان میخوردم امیدوارم چیزی رو جا ننداخته باشم رژیم#  

اللهم صل علی محمد والله محمد و عجل فرجهم 
سلام بعدازظهرتون بخير عزيزانم😍 من صبح تيتر بتا دادم 400 بود روز 27 سيكلم سيكلم بين 28 تا 30 خوبه ...

عالیه عزیزم عالی 

بازم مبارکت باشه 

اما با توجه به عدد بتا من فکر میکنم لقاح تو خیلی زودتر شکل گرفته یعنی همون اوايل سیکلت 

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز