2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063321 بازدید | 355321 پست
ببخشید عزیزم نمیدونم مصرف همزمان این دوتا خوبه یا نه از مامان اتنا بپرس ..من فکر کردم ماه قبل ک امپو ...

باشه مرسی عزیزم

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
مامان اتنا یه ایت الکرسی برام میخونید امشب از ته دلا😊روز زایمانتون ان شالله جبران میکنم .

منم برات میخونم عزیزم ایشالله نتیجه میگیری😘

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه مرسی عزیزم

رژیم بچهایی ک پسردار شده بودن رو خوندین ؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

نه 

صفحه چنده

نه 

روی کلمه رژیم ابی رنگی که من تایپ میکنم بزنید چندتا صفحه اس باز میشه بخونید

رژیم#  

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
روی کلمه رژیم ابی رنگی که من تایپ میکنم بزنید چندتا صفحه اس باز میشه بخونید رژیم#  

باشه عزیزم ممنون

مامان اتنا یه ایت الکرسی برام میخونید امشب از ته دلا😊روز زایمانتون ان شالله جبران میکنم .

همین الان خوندم عزیزم واقعا از ته دل. 

خدا رو قسم دادم به همین فرشته ای که تو دلمه انشالله که با خبرهاي خوش بیای. 

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 

سلام دوستان شب بخیر

من امروز روز سوم پری هستم دکترم برام قرص اوابوست نوشت وبرای شوهرم هم موتیلیتی بوست

میخوام بدونم این قرصها خوبن؟؟؟رو جنسیت تاثیری ندارن؟؟؟

ماه قبل بالتروزول فولی ۲۲ داشتم ولی باردار نشدم چرا برام اوابوست نوشته من که بالتروزول خوب بودم؟؟؟؟

دکترها هم که اصلا جواب آدم رو نمیدن همش میشه سوال تو ذهن آدم

اطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
وای دقیقا منم حال تو رو دارم ۲۴ موعدمه آخرشم نتونستم تحمل کنم و عصر یه بی بی استفاده کردم و منفی شد ...

وای دقیقا منم موعدم ۲۴ نتونستم تحمل کنم عصری بییی زدم منفی شد

رز جان الهییییی خیر ببینی عزیزم من الان تمرکز ندارم دوستمون رو راهنمایی میکنی ان شالله خدا هر کس هر ...

باشه عزیزم 

فداتم 

نگران نباش،خدا باماست 🙏🙏🙏❤️❤️

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️