سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
دوست عزیزم من با کیت پنج سال پیش کار کردم ولی چرا سونو انجام نمیدی خیالت راحتتره چون ارزشش رو داره م ...
راستی عزیزم من واسه خواهر شوهرم پیش یکی رفتم ک براش یه دعا بنویسه البته نه ازاون دعانویس های رمال نه روحانی بود و خیلی هم عالم خواهر شوهرم 3تا سقط کرده بود بهش گفتم بچه پسر هم میخواد یه دعا داد برای سلامتی جنین و برای پسردار شدن گفت سوره ی قدر زیاد بخونه و زن و شوهر مخصوصا شوهر خیلی گردو بخورن گردو نسبت به همه ی مغزیجات گرمیش خیلی بیشتره هرکاری ک این عالم گفت کرد و الانم یه پسر یک ساله و نیمه داره
و از تمامی دوستان التماس دعا دارم.تک تکونو دوست دارم .بهار ارزوها .مامان هدیه و افسانم ،اعظم ...
عزیز دلم ان شاءالله به حق عظمت این برف و بارون به حق خط خط قرآن به بزرگی روح ۱۲۴ هزار پیامبر با بیبی چک مثبت برگردی.🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲الهی که همه ی منتظرا تا عید باردار بشن و به سلامت بارشونو بغل بگیرن🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲از صمیم قلبم بهترینها رو براتون آرزو میکنم .خالصانه و ندیده دوستون دارم و از بودن کنارتون آرامش میگیرم.ان شاءالله که هر حاجتی دارین بهش برسین🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤