2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061312 بازدید | 355309 پست
افسانم جان کلیپ دختردار شدنش دیدم یه سوال برام پیش اومد متوجه نشدم گفت سه روز قبل از تخمک گذاری همسر ...

نمیدونم عزیزم منم درست این قسمت متوجه نشدم شاید منظورش این بوده که اقدام بعداز تخمک گذاری باشه و ازسه روز قبل از تخمک گذاری  نباید اقدام کرد

اللهم صل علی محمد والله محمد و عجل فرجهم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دوست عزیزم من با کیت پنج سال پیش کار کردم ولی چرا سونو انجام نمیدی خیالت راحتتره چون ارزشش رو داره م ...

مرسى عزيزم، فردا عصر ميرم سونو تا خيالم راحت بشه فقط خداكنه براى اين ماه دير نشده باشه

مرسى عزيزم، فردا عصر ميرم سونو تا خيالم راحت بشه فقط خداكنه براى اين ماه دير نشده باشه

انشالله که دیر نمیشه گلم

توکل بخدا

میگم که اگر خدای نکرده هم دیر شد غصه نخور درعوض فهمیدی تاریخ دقیق کی هست

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
نمیدونم عزیزم منم درست این قسمت متوجه نشدم شاید منظورش این بوده که اقدام بعداز تخمک گذاری باشه و ازس ...

ممنونم افسانم جان 

نمیدونم اینبارم با تجربیات نی نی سایت برم یا برم تحت نظر دکتر باشم

از دکتر بخاطر امپول و قرص هایی که میده خوشم نمیاد چون امپول  فیبروم هام تحریک میکنه و‌میترسم باز اذیت بشم مثل بارداری قبلی

تجربه خوردن قرص ندارم

دوست عزیزم من با کیت پنج سال پیش کار کردم ولی چرا سونو انجام نمیدی خیالت راحتتره چون ارزشش رو داره م ...

راستی عزیزم من واسه خواهر شوهرم پیش یکی رفتم ک براش یه دعا بنویسه البته نه ازاون دعانویس های رمال نه روحانی بود و خیلی هم عالم خواهر شوهرم 3تا سقط کرده بود بهش گفتم بچه پسر هم میخواد یه دعا داد برای سلامتی جنین و برای پسردار شدن گفت سوره ی قدر زیاد بخونه و زن و شوهر مخصوصا شوهر خیلی گردو بخورن گردو نسبت به همه ی مغزیجات گرمیش خیلی بیشتره هرکاری ک این عالم گفت کرد و الانم یه پسر یک ساله و نیمه داره

سلام خانما من ی سوال داشتم

۵ روز ب موعدم مونده 

سینه هام خیلی خیلی باد کردن 

واینکه دوره یکیش تیرع شده 

دو روره معدم بدجور ترش میکنه

ماه اول اقدامم 

بی بی چک کی تست کنم؟؟

دل درد و تخمدان دردم دارم

بنظرشماایناعلائم بارداری هستن؟؟

ممنونم افسانم جان  نمیدونم اینبارم با تجربیات نی نی سایت برم یا برم تحت نظر دکتر باشم از ...

به نظرم تجربیات بچه های این تاپیک خیلی بیشتر از دکتر میتونه کمک کنه حالا باز خودت به یه جمع بندی برسی بهتره در هر صورت موفق باشی 

به نظرم تجربیات بچه های این تاپیک خیلی بیشتر از دکتر میتونه کمک کنه حالا باز خودت به یه جمع بندی برس ...

خودمم به اینجا بیشتر دلخوشم 

ممنونم عزیزم میشه درخواست دوستیمو‌قبول کنی عزیزم یه سوال دارم ازت

طناااز جون سلام اتفاقی دیدم اینجایی خیلی خوشحال شدم من اقا پسرت رو ندیدم از وقتی دنیا اومده الان ...

سلام مستانه جون قربونت برم ممنون عزیزم دلم برات تنگ شده بود.چندبار پیام گذاشتم ندیدی انگار.خداروشکر پسرم خوبه دست بوسه امروز ۸۲روزه شد.پسرگل تو چطوره بزرگ شده؟

خدایا پناهم باش....
عزیزم بقایا چند سانته؟  اگه خیلی زیاد نیست میتونی پری بعدی هم صبر کنی تا دفع بشه

مامان اتنا ممنونم از دلداریت ،خیلی لطف کردی

بقایا به اندازه ۱۱ در ۶ میلیمتر بود .کیسه زرد هم سر جاش بود

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
مامان اتنا ممنونم از دلداریت ،خیلی لطف کردی بقایا به اندازه ۱۱ در ۶ میلیمتر بود .کیسه زرد هم سر جاش ...

مامان ستایش خیلی ناراحت شدم از خدا برای دل مهربونت آرامش میخام.ان شالله خیلی زود یه بارداری سالم رو تجربه کنی.

خدایا پناهم باش....
و از تمامی دوستان التماس دعا دارم.تک تکونو دوست دارم .بهار ارزوها .مامان هدیه و   افسانم ،اعظم ...

عزیز دلم ان شاءالله به حق عظمت این برف و بارون به حق خط خط قرآن به بزرگی روح ۱۲۴ هزار پیامبر با بیبی چک مثبت برگردی.🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲الهی که همه ی منتظرا تا عید باردار بشن و به سلامت بارشونو بغل بگیرن🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲از صمیم قلبم بهترینها رو براتون آرزو میکنم .خالصانه و ندیده دوستون دارم و از بودن کنارتون آرامش میگیرم.ان شاءالله که هر حاجتی دارین بهش برسین🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز