2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061315 بازدید | 355309 پست
عزیزدلم اصصصلاااا به این چیزانیست خیلیا توی این تاپیک همهههه چی رو موبه مو رعایت کردن و خدابهشون گل ...

شوهرمنم همیشه میگه ناخواسته هاهمیشه پسرمیشن

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋

سلام خانوما 

صبحتون بخیر ‌‌و شادی 

تنتون سلامت و دلتون شاد 

اول هفتتون پر از انرژی و خبرهای خوب 😍😍😍

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میشه همرو مو به مو بگی عزیزم خوشحالم که شما هم تو لیست اومدی انشالله من و‌بقیه دوستانم یه روز ب ...

عزیزم رژیم# همین قسمت آبی را بزن روش تمام رژیم های موفق بچه ها توش هست بخون انشالله که کمکت کنه 

یعنی واقعاتوتایپیک ب این بزرگی هیچکی نبابدجواب منوبده!😢

سوالتون چیه گلم ؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

سلام دوستای عزیز و مهربونم . صبحتون بخیر و شادی💜

امیدوارم  هفته ی خوب و خوشی رو داشته باشید💚

وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی 

سلام دوستاي قديمي، حالتون خوبه؟ دلم براتون تنگ شده بود گفتم يه حالي بپرسم، به يادتونم برام دعا كنيد خييييليييي محتاجم،،

يه سوالي هم داشتم، بوده كسي كه آزمايشاي كبد چرب همسرش بهتر شده باشه و بعدش آزمايش اسپرم بده متوجه بشه تاثير مثبتي رو اس داشته يا نه؟؟

...
سلام دوستاي قديمي، حالتون خوبه؟ دلم براتون تنگ شده بود گفتم يه حالي بپرسم، به يادتونم برام دعا ...

آره عزیزم ...همسر من اینطور بود هرچی درجه کبد چربش بهتر بشه  مورفولوژیش و تحرکش بهتر میشه 

آره عزیزم ...همسر من اینطور بود هرچی درجه کبد چربش بهتر بشه  مورفولوژیش و تحرکش بهتر میشه

😘😘😘😘😘سلام اروين چ قد دلم برا همه تون تنگ شده

هدي مريناز دلواپس مامان هديه مامان ستايش مامان اتنا همههههههه ي بقيه تون همه تون

...

سلام دوستای گلم روزتون بخیر و شادی

خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
عزیزم خیلی خوشحال شدم مبارکتون باشه به سلامتی دل خوش

ممنون عزیز دلم ان شاءالله جاجت روایی همه

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
😘😘😘😘😘سلام اروين چ قد دلم برا همه تون تنگ شده هدي مريناز دلواپس مامان هديه مامان ستايش مامان ات ...

خوبی عزیزم چخبرا چند سیکلی

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤

سلام بچه ها من  9 و 11 اقدام داشتم از اون روز همش انگار پایین سمت راستم یه درد خفیف و سوزش همیشگی داره اونایی که تجربه دارن به نظرتون طبیعیه؟

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز