راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وای مهسا جان موقع شیر دادن به عزیز دلت دعا کن منم بیام بگم چندروزه از سزارینم میگذره و....دعا ...
بچها تو یه کیسه هستن قاصدک جان یا جدا جدان؟
خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
راستش فقط ناهار درست میکنم اونم فقط واسه رفع تکلیف😔 بقیه کارام را همسرم انجام میده نهایتش کارای نش ...
ان شالله عزیزم خدا خودش نگهدارندس عزیزم.
خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
خوب خداروشکر نگران نباش عزیزم ....شما برای من دعا کن توروخدا محتاج دعاتم
قاصدک جون شما رژیمت چه جوری بود؟تقویتی همسرت چیا استفاده میکرد ازمایش هم داده بود
یکسالی تو رژیم بودم سردی (ماهی.میوه سردمثل خیار وهندوانه.لبنیات.ترشی.شیرینی )نمیخوردیم تا جایی که میشد گرمی خوردیم خرما.کشمش.مویز.انجیر.شیره انگور.فلفل وسیر توهمه غذاها میریختم .بعد هر چیزی که شک میکردم سرد باشه سه تا خرما میخوردم هرشب شوهرم کاسنی میخورد وهردومون دمنوش من درآوردی خوردم را میخوردیم(نبات.دارچین.هل.زنجبیل.گلاب.زعفران)
هیچی ازمایش و سونویی ندادیم فقط ماه اخر من کلومفین خوردم
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .