2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061328 بازدید | 355309 پست
قاصدک جان خوبی چطوری میتونی کاراتو خودت انجام بدی ؟حرکاتشونو حس میکنی ؟

راستش فقط ناهار درست میکنم اونم فقط واسه رفع تکلیف😔

بقیه کارام را همسرم انجام میده نهایتش کارای نشستنی شاید بکنم 

اره از هفته بیست حالت نبض بود الان به لطف خدا حس میکنم دعاکن به موقع و سالم بدنیا بیان تو بغلم حسشون کنم  

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
وای مهسا جان موقع شیر دادن به عزیز دلت  دعا کن منم بیام بگم چندروزه از سزارینم میگذره و....دعا ...

الهی امین قاصدک جان

منم همیشه وقتی بچه ها از زایمانشون میگفتن همین حس و حال تورو داشتم 

توام ب زودی زود گل پسراتو صحیح و سالم بغل میگیری ب امید خدا

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شیرم ی روز خوبه ی روز نه احساس میکنم مریض شده اعظم جون صداش گرفته ولی تب نداره نمیدونم چ کار کنم

مهسا جان تا میتونی شیرت را بدوش خیلی شیرت خوب میشه 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
وای مهسا جان موقع شیر دادن به عزیز دلت  دعا کن منم بیام بگم چندروزه از سزارینم میگذره و....دعا ...

بچها تو یه کیسه هستن قاصدک جان یا جدا جدان؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
راستش فقط ناهار درست میکنم اونم فقط واسه رفع تکلیف😔 بقیه کارام را همسرم انجام میده نهایتش کارای نش ...

ان شالله عزیزم خدا خودش نگهدارندس عزیزم.

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
دوستان فردا میرم برای عمل سزارین، برای تک تک اعضای این تاپیک که حدود یکسال همراه هم بودیم آرزوی روزا ...

به سلامتی عزیز دلم 😍 😘 😍 

انشالله که زایمان خوب و راحتی داشته باشی. 

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
شیرم ی روز خوبه ی روز نه احساس میکنم مریض شده اعظم جون صداش گرفته ولی تب نداره نمیدونم چ کار کنم

مهسا جان اگه زیاد شیر بدی مریض نمیشه بهترین درمان واسه همه مریضی های بچه شیر مادرش هست 

چیزای ویتامین سی دار زیاد بخور به بدن اونم برسه 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
الهی امین قاصدک جان منم همیشه وقتی بچه ها از زایمانشون میگفتن همین حس و حال تورو داشتم  توام ...

سلام مهسا جون خوبی؟  گل پسرت چطوره؟  

خب ببر دکتر اگه احساس میکنی خدای نکرده مریض شده 

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
نه همه چی جدا هستش کیسه و جفت و...

خوب خداروشکر نگران نباش عزیزم ....شما برای من دعا کن توروخدا محتاج دعاتم 

راستش فقط ناهار درست میکنم اونم فقط واسه رفع تکلیف😔 بقیه کارام را همسرم انجام میده نهایتش کارای نش ...

قاصدک جون شما رژیمت چه جوری بود؟تقویتی همسرت چیا استفاده میکرد ازمایش هم داده بود

قاصدک جون شما رژیمت چه جوری بود؟تقویتی همسرت چیا استفاده میکرد ازمایش هم داده بود

یکسالی تو رژیم بودم سردی (ماهی.میوه سردمثل خیار وهندوانه.لبنیات.ترشی.شیرینی )نمیخوردیم تا جایی که میشد گرمی خوردیم خرما.کشمش.مویز.انجیر.شیره انگور.فلفل وسیر توهمه غذاها میریختم .بعد هر چیزی که شک میکردم سرد باشه سه تا خرما میخوردم هرشب شوهرم کاسنی میخورد وهردومون دمنوش من درآوردی خوردم را میخوردیم(نبات.دارچین.هل.زنجبیل.گلاب.زعفران)

هیچی ازمایش و سونویی ندادیم فقط ماه اخر من کلومفین خوردم 

از ته دل برات دعا میکنم عزیزم ان شااله خدا به حق دل پاک ومهربونت این ماه دلت شاد میشه وخوش خبر میای

ممنونم قاصدک جان ،شما حامله ای و دعات به درگاه خدا مستجاب تر هست   

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز