2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061331 بازدید | 355309 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونوی واژینال برای رشد فولیکول دیگ نیازی به پرشدن مثانه که نداره !!درسته؟ من همیشه شکمی انجام میدادم ولی شنیدم از بچه های این تاپیک ک سونوی واژینال دقیق تره

اللهم صل علی محمد والله محمد و عجل فرجهم 
 سونوی واژینال برای رشد فولیکول دیگ نیازی به پرشدن مثانه که نداره !!درسته؟ من همیشه شکمی انجام ...

واژینا ل نیازی به مثانه ی پر نداره

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
عزیزم شما جند وقت اقدام کردید و این روش پیش گرفتید

من این ماه اوله که میخ‌وام اقدام کنم 

البته از اول مهر رژیم دارم 

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

رژیم#  

با اجازه ی @زیباجووووون شرح اقدام تو تو لیست رژیم گذاشتم

من از چند ماه قبل شروع کردم به رعایت یک سری چیزا

* من و شوهرم سرکه و آبغوره و ترشبجات به هیچ عنوان نخوردیم و همینطور لبنیات که خیلی خیلی کمش کردیم. البته چون چند وقت طول کشید اواخرش گاهی وقتها لبنیات میخوردیم ولی بازم به مقدار کم.

* گرمیجات هر دومون بسیاااار خوردیم.

* شوهرم آزمایشش خوب بود با این حال هر روز زینک پلاس و سلن پلاس ویتامین سی و ویتامین ای میخورد.  

* پودر جنسینگ و پودر گرده نخل و آسیاب شده خرنوب رو با موز و چند قاشق شیر و عسل و پودر مغزها مخلوط میکردم چند بار بهش یواشکی تخم بلدرچین هم زدم دادم شوهرم میخورد.

* دو بار قرص کمر پودر کردم و با عسل مخلوط کردم خوردم

*روزهای پریودم دو سه روز اول ناشتا تخم هویج دم میکردم با خرما.  کلا خیلی خرما میخوردیم.

شکممو با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم و با شال میبستم

*سیاهدانه رو کوبیدم با عسل مخلوط میکردم روزی یک قاشق چایخوری میخوردم

* تخمک گذاریمو چند بار بخاطر کیت مکس از دست دادم بعد رفتم گشتم کیت مدیکور پیدا کردم . شبی که پررنگ شد و 12 ساعت بعدش اقدام رفتم. یعنی دو تا اقدام به فاصله 12 ساعت که اولی 24 ساعت قبل و دومی 12 ساعت قبل از تخمک گذاری بود.

*چند روز قبل از اقدام شروع کردم شربت گایافنرین خوردم روزی یک یا دو قاشق (البته پیشنهاد نمی کنم بعدش فهمیدم ممکنه عوارض داشته باشه)

*اصصصصلا از تزریق جوش شیرین استفاده نکردم

* شب اول اقدام آبگوشت گذاشتم خودم سیب زمینی شو خوردم شوهرم آبگوشت

*نیم ساعت قبل از اقدام قهوه غلیظ به شوهرم دادم

*از کمپرس یخ برای .... استفاده کردیم.  

* پوزیشن عادی یعنی مرد رو بود .

امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.  انشالله به مراد دلتون برسید

ممنون عزیزم  حالا اگه همش پایینی کمرنگ تر از بالایی بمونه یعنی منفیه اخه اون ماه با من hcg زد ...

آره دیگ منفیه اگر پایینی کمرنگ تر از بالایی باشه البته میگم روی بعضی از بدن ها جواب نمیده خصوصا کسایی ک پلی کیستیک هستن

درمورد ترشحات نمیدونم از مامان ستایش و مامان آتنا بپرس اگ بدونن حتما جواب میدن

سونوی واژینال برای رشد فولیکول دیگ نیازی به پرشدن مثانه که نداره !!درسته؟ من همیشه شکمی انجام ...

واژینال دقیقتره و نیازی به مثانه پر نداره

دنیا بی قانون تر از این حرفاست که براش دودوتا چهارتا بکنی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز