2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061292 بازدید | 355309 پست
😔😔😔ان شاالله چیزی نیست،یه ذره هوا گرمه،ویرووس ها هم که فعال،دخترمنم توی این گرما سرمای خورده بدجو ...

عزیزم....الهی که زود زود خوب بشه

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
ببین دیگه دکتر هم نیاد مهم نیست  مهمش همیناست که بهت گفتم  قرص و مواد مقوی و‌مغذی  ...

شمازیر نظر دکتری؟من پیش دکترهمتی رفتم رژیمشو گرفتم،ولی یه خانمی توهمین سایت بارژیم ایشون دختر دار شد،اصلا ناامیدشدم،میگفتن ردخور نداره،هم خودش میگفت هم خیلیای دیگه،کاش رژیمتونو برا مام بزارین ممنون میشم خیلی

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دکترم برام 10 روز مرخصی نوشت، پنج شنبه رفتم تامین اجتماعی ،کارمنده مسئول بهم گفت که ده روز دوندگی ...

سلام فری جان . خوبی عزیزم ؟ نی نی جان خوبه ؟ مرخصی برای چی میخوای بگیری خدای نکرده که مشکلی پیش نیومده ؟!! 

وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی 
واقعا....یعنی واسه دندونشه...یک بالا یکی پایین ولی خب از لثش زده بیرون .....یعنی هنوزم ممکنه تب کنه. ...

عزیرم یه دونه دوتا نیست تاوقتیکه تموم دندوناش درنیادموقع تب احتمال تبش هست پ نگران نباش فقط تبو کنترل کن

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

شمازیر نظر دکتری؟من پیش دکترهمتی رفتم رژیمشو گرفتم،ولی یه خانمی توهمین سایت بارژیم ایشون دختر دار شد ...

لطفن هرکی رژیم گرفته ک خودش یابقیه دوستان جواب گرفتن بذارین تاایشاله ب امیدخداهمه ب جنسیت دلخواهشون برسن

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

سلام فری جان . خوبی عزیزم ؟ نی نی جان خوبه ؟ مرخصی برای چی میخوای بگیری خدای نکرده که مشکلی پیش نیوم ...

سلام عزیزم، نه خداوشکر خوبیم هردو عشقم

میخاستم از مزایام استفاده کنم، خیلی پول نیازم خخخخخ

لطفن هرکی رژیم گرفته ک خودش یابقیه دوستان جواب گرفتن بذارین تاایشاله ب امیدخداهمه ب جنسیت دلخواهشون ...

رژیم#  

بزن روی این کلمه،رژیم ها رو‌بخون 

من الان بی خیال رژیم شدم،فقط همسرم قرص هاشو میخوره

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

@دینا65  

جاااااانم😙 چ ذوقی کردم 😍😍😁😁😀  خدا حفظش کنه ان شاالله. نی نی من هر موقع بفهمه منتظر تکونشم تایمشو عوض میکنه 😂😂😆😞 .احساس میکنم این شکلی میشه😅😎 

عزیزم چند وقت نبودی نگرانت شدم خداروشکر که خوبید 🌹

دیناجان نشد رو پستت ریپلای کنم .

وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی