2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061331 بازدید | 355309 پست
میشه بگی دگتری که تحت نظرش هستی چقدر ازتون گرفته ؟؟بچها من 300مهر دادم یه بارم اقدام  نکردم الا ...

من فقط ویریت میدم 

رژیم رو‌که‌دیگه همه میدونن چیه

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
میشه بگی دگتری که تحت نظرش هستی چقدر ازتون گرفته ؟؟بچها من 300مهر دادم یه بارم اقدام  نکردم الا ...

فقط تخمک گذاریو میخواد معلوم کنه دیگه این همه رژیم توی نت هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیشب نزدیکی داشتم چون فکر میکردم تا چهاردهم خبری از تخمک گذاریم نیست 

حالا تا فردا شب فاصله اش میشه دوشبر عیب نداره به نظرت؟؟؟

من فقط ویریت میدم  رژیم رو‌که‌دیگه همه میدونن چیه

ای خدا از من 300گرفت اول بخدا تازه هیچیم خدایی نگفت بخور فقط یه مطلب درباره خرنوب فرستاد  و تمام همش خودم میپرسیدم ک اینو بخورم یا نه.حالا میگه 300دیگه بده .خوبه ندم دیگه بهش  سر خود لتروزول بخورم و اقدام کنم ؟ 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
یعنی اینکه دوروز خیلی کم‌نیست برای تخلیه ی اسپرم؟؟

مگه کی نزدیکی داشتین؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
ای خدا از من 300گرفت اول بخدا تازه هیچیم خدایی نگفت بخور فقط یه مطلب درباره خرنوب فرستاد  و تما ...

اطلاعاتی که دوستان توی نی نی سایت دارن خیلی بهتر و بیشتره

من دکتر فقط برای تعیین تخمک گذاری میرم

دیگه نده اینجا بچه ها بیشتر کمکت میکنن مامان اتنا و بانو و مامان ستایش 

مگه دکتر بهت چی میخواد بگه میخواد بگه برو و سونو و امپول بزن و اقدام کن 

دیگه نده اینجا بچه ها بیشتر کمکت میکنن مامان اتنا و بانو و مامان ستایش  مگه دکتر بهت چی میخواد ...

وای بخدا سردرد گرفتم حداقل تا یه بار اقدامم همراهم نبود اخه نمیدونم لتروزول و امپول چطوری استفاده کنم ؟

من به جاي همه استقبال ميكنم، مباركه دختر نازت باشه، انشالله صدسال زنده و سلامت و نامدار زير سايه ي خ ...

فدات شم عزیزم ممنون.انشاالله شادیمون با خبر گل پسرت کامل شه....نه عزیزم حتی تا روز بعدشم نگه میداشتم اما از هاله خبری نبود.انشاالله خوشحالمون میکنی

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊

رژیم که اینترنت همش هست تو روز تخمک گذاری را میخوای تعیین کنی دماسنج بخر کیت خوب بخر و سونو بروبعضی از  این دکترا خیلی سواستفاده گر هستن 

امروزم با اولين ادرار زدم، ولي خب ادرار اولو ساعت ١٢:٣٠ جيش داشتم🙈🙈🙈 خيلي ادرار غليظ باشه خط ...

نه من همیشه با ادرار اول صبح میزدم.اتفاقا غلیظ باشه دقیق تره

من که همون اول گفتم محیا قشنگه.نامدار باشن گل دختر ان شاءالله مایه ی افتخارت بشه

ممنون عزیزم .نه منظورم بچه های سایت نبود.منظورم دیگران و شوهرم بود...انشاالله بی بی خوشرنگ تو ببینیم عزیزم

وای بخدا سردرد گرفتم حداقل تا یه بار اقدامم همراهم نبود اخه نمیدونم لتروزول و امپول چطوری استفاده کن ...

قرص فلکونازول و شربت گایافنزین را سه شب قبل اقدام بخور واسه قلیایی کردن قرص ها و امپول را هم از مامان اتنا دقیق بپرس 

بقیه مسائل را هم بزن رژیم#  بچه ها اقداماشونا توضیح دادن بخون همه را 

ای خدا از من 300گرفت اول بخدا تازه هیچیم خدایی نگفت بخور فقط یه مطلب درباره خرنوب فرستاد  و تما ...

منم دکتر بهم رژیم داد ولی رژیم اینجا کاملتر بود پولت را به این دکترا نده اونام از نت برمیدارن

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز