بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای خدا از من 300گرفت اول بخدا تازه هیچیم خدایی نگفت بخور فقط یه مطلب درباره خرنوب فرستاد و تمام همش خودم میپرسیدم ک اینو بخورم یا نه.حالا میگه 300دیگه بده .خوبه ندم دیگه بهش سر خود لتروزول بخورم و اقدام کنم ؟
خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
یعنی اینکه دوروز خیلی کمنیست برای تخلیه ی اسپرم؟؟
مگه کی نزدیکی داشتین؟
خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
دیگه نده اینجا بچه ها بیشتر کمکت میکنن مامان اتنا و بانو و مامان ستایش مگه دکتر بهت چی میخواد ...
وای بخدا سردرد گرفتم حداقل تا یه بار اقدامم همراهم نبود اخه نمیدونم لتروزول و امپول چطوری استفاده کنم ؟