2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061289 بازدید | 355309 پست

@"الهام_مامی_الناز_جون"  عزیزم صلواتو واست فرستادم ان‌شاءالله به مراد دلت برسی

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
مال ما که هنوز تخت و کمدش نیومده 😕انقدر هیجان چیدن اتاقشو دارم که حد نداره.عزیزم به قول پرستو به دن ...

دوسدارم حداقل جلو‌بقیه ی اسمی رو‌بگم ک‌دنیا اومد نظر ندن ههه

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوچیکتونه خاله جان بد نیست خوبه خداروشکر.راستش من فقط سیب قرمز با پوست میخورم میوه ها طبعشون سرده به ...

سلام مامان مهربون خوبی عطا جان خوبن شکر خدا.بزرگ شده بهتر شدن دلدرداش.خاله فداش بشه از طرف من ببوسش.

ازش عکس نمیزاری‌؟

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
سلام بچه ها صبحتون بخیر 🌹🌹🌹 خدارو هزار مرتبه شکر دوست عزیزمون انالی به صحیح و سلامت زایمان کرده ...

ای جانم خدا روشکر👏👏👏خوش خبر باشی همیشه

دوسدارم حداقل جلو‌بقیه ی اسمی رو‌بگم ک‌دنیا اومد نظر ندن ههه

باران جان شما بیشتر دنبال چه جور اسمهایی هستید،اسمهای عربی یا فارسی،اسمهای قشنگی واسه دخترا هست.من این اسمها رو خوشم میاد،لیانا.روژین یا روژان.آوین

دوستای عزیزم میشه لطفا ،واسه زن داداشم دعا کنید خدا بهش نه بچه سالم بده،دعای شما در حقش شاید اجابت بشه،ممنون .ان شالا همه به آرزوی مادر شدن برسن برای یک بار،دو بار هر چند بار که میخوان.

عع پس انگار طبیعیه...من واسه این نگران شدم چون اصلا سر بارداری قبلیم هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشت ...

طبیعی بودنش رو نمیدونم. انشالله که طبیعیه. نگران نباش. باز  آدم به دکترش بگه بد نیست، دکترهای خانواده میگن ۳ تا شیاف ۴۰۰ خیلیه. مونوم چیکار کنم😩😩

باران جان شما بیشتر دنبال چه جور اسمهایی هستید،اسمهای عربی یا فارسی،اسمهای قشنگی واسه دخترا هست.من ا ...

عزیزم خودم از اول ک مذهبی دوسداشتم ولی خب اسم خاصی ب دلم نمیشینه 

الان ی اسم خوش اوا و ساده میخام 

میدونی ک اقایون این وسط نظراشون چقد متفاوته با ما😏

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...
سلام بچه ها صبحتون بخیر 🌹🌹🌹 خدارو هزار مرتبه شکر دوست عزیزمون انالی به صحیح و سلامت زایمان کرده ...

خدا رو شکر , خیلی خوشحال شدم براشون 

عاشقتونم نازنین های من

شما راجع به خوردن کاسنی توسط خانوما چه نظری داری اخه من دوستم با خواهراش و همه ی فامیلاشون با خو ...

رز جون گفته بودی  تعیین جنسیت ابن سینا رو انجام بدم همون که با زنجیر طلا انجامش میدن

منم انجامش دادم

رز جون گفته بودی  تعیین جنسیت ابن سینا رو انجام بدم همون که با زنجیر طلا انجامش میدن منم انجام ...

خب عزیزم 

نتیجه چی شد قربونت

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
رز جون گفته بودی  تعیین جنسیت ابن سینا رو انجام بدم همون که با زنجیر طلا انجامش میدن منم انجام ...

حنانه جون رنگ لبهات هم وقتی رژ نداری یا صبح از خواب بیدار شدی بهم بگو؟؟

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
عزیزم خودم از اول ک مذهبی دوسداشتم ولی خب اسم خاصی ب دلم نمیشینه  الان ی اسم خوش اوا و ساده می ...

باران جان اسم *نجوا* ملکا *هم خوبه 

سایت دانشنامه فرزند دنبال اسم باش 

اسمای به روزی داره