2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061331 بازدید | 355309 پست
ممنونم از دعای خوبت . اینجا همه ی ما همیشه برای هم بهترین دعاها و بهترین آرزوها رو داریم و میدونم ک ...

ايشالا كنار بي بي مثبت شما دوست خوبم🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نوشتم اسمتو حاجت روا بشی

ممنون عزیزم

خدایا شکرت......🥰من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان،هی چرخ بزن در من و دل را بتکان،این هم نفسی چه حس و حالی دارد،در پیکر من دوقلب دارد ضربان⁦❤️⁩⁦❤️⁩🤰👶.
عزیزم آمپول اچ ام جی رو روز پنجم و ششم میزنن  منم ماه اولی که لتروزول خوردم سه تا فولی کوچیک د ...

خیلی ممنون از راهنماییت حتما به دکترم میگم

اللهم صل علی محمد والله محمد و عجل فرجهم 
عزیزم ترشحات زیاد که تو دوران بارداری طبیعیه. به خاطر پایین اومدن سیستم ایمنی بدن هست البته مدلش تو ...

ممنونم از پاسخگویی خوب شما 🙏صبح که بیدار میشم ترشح شیری رنگ و بدون بو خیلی میاد و بقیه روز دو سه بار میاد خیلی میترسم و درد کم و تیر کشیدن واژن چی اون هم طبعییه ؟؟ به نظر شما دارو هم خوبه بخورم یا نه ؟؟ 

سلام دوستان.

ممنون میشم با تجربیاتتون کمکم کنین.

آخر این هفته تقریبا تخمک گذاریمه.

بار اوله میخوام اقدام کنم.

آزمایش پیش ازباردادری دادم و قرص اسدفولیک و ویتامینم  طبق دستور پزشک یک ماهه دارم میخورم.

میخوام واسه تعیین جنسیت پسر کیت بگیرم.

سوالم اینه که وقتی کیت پررنگ شد چقدر بعدش اقدام کنم؟

ممنون میشم اگه چیز دیگه ای باید رعایت کنم راهنماییم کنین.😊

خیلی ممنون از راهنماییت حتما به دکترم میگم

خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله بهترین نتیجه رو بگیری و زود مامان بشی 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
ایشالا  دلم میخاد پسر بشه😍 فولی 22داشتم امشب آمپول هم همین امشب زدم  فردا روزه من ...

چند سیکلی بیگیلی جان؟؟ منم دیروز رفتم سونو فولی ۲۲ داشتم ولی آمپول نزدم!! تو خودت مگه آزاد نمیکنی که زدی؟؟؟ قرصم خورده بودی این ماه

پروژسترون باعث منظم شدن پریود و تنظیم میزان خونریزی میشه حالا اون چند نفری که گفتن دچار لک بینی شدن ...

ستایش جون قرص بهتره یا شیاف؟؟؟  منم شاید بگیرم این ماه استفاده کنم (با اینکه آزمایشم نرمال بود)

عزیزم برای دوستم که خوب بوده. اونم تو سونو کاهش رشد نشون داده بود که سونوی بعدی کاملا نرمال شده بود. ...

چه عالی...خدا کنه برای منم دفعه بعد نرمال شده باشه

نه من مزه ش رو دوستدارم طعمش وانیلیه و مثل شیرخشک بچگیهاس

ممنونم از پاسخ دلگرم کنندتون دوست خوبم

ان شالله فردا که سونوی انتی داری یه گل پسر سالم و سرحال ببینید و لذتش رو ببرید

ساعت چند سونو دارید؟

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز