2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061331 بازدید | 355309 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

انشاالله سالم باشه بعدپسر 👼🏻👼🏻😍😊👍🏻👍🏻

احتمال زیاد گل پسره...

ان شالله که سالم و صالح باشه و هرچی هست باید راضی به رضای خدا بود که لایق مادریت کرده

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿
احتمال زیاد گل پسره... ان شالله که سالم و صالح باشه و هرچی هست باید راضی به رضای خدا بود که لایق ما ...

انشاالله واقعا خداروشكر... راضيم به رضاش انالي جون توكل بخدا😇😇 التماس دعا😍..انشاالله شمام ني نيتو بسلامتي بغل كني گلم❤️❤️

خدايا من ايمان دارم به اينكه هركه دلش هوايي تو شود،توهوايش را داري
ما سر زدنشون رو نمیخواستیم تفرقه و دعوا میندازن فقط خدا میدونه پدرم چقدر به همین عمه م کمک کرده بو ...

تسلیت میگم عزیزم خدا بهتون صبر بده . هر چی خاک پدرتونه بقای عمر شما و خانوادتون باشه

انشاالله واقعا خداروشكر... راضيم به رضاش انالي جون توكل بخدا😇😇 التماس دعا😍..انشاالله شمام ني نيتو ...

محتاجیم به دعا عزیزدلم

ممنون از دعای خیرت...ان شالله که همینطوره

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿
ممنون انالی جونم از راهنماییت😍

فداتشم عزیزم

ان شالله بسلامتی دختر خوشگلت رو بغل بگیری و بهش شیر بدی لذتش رو ببری

به سلامتی  رژیم و روز تخمک گذاری رو رعایت کردی و همسرت ازمایش اسپرم داده؟؟

تخمك گذاري رو نه من اقدام هام روز٨-١٠-١٣-١٥سيكلم بود رژيمم كم وبيش رعايت ميكرديم ولي اين ماه چون حس كردم بدنمون خيلي گرم شده (اين خودش مانع بارداري ميشه)لبنياتم مصرف كرديم ولي به همسرم اب هويج و اب پرتقال ومعجون يه مقدار ميدادم خودمم نيم ساعت قبل نزديكي اب پرتقال  يا انگور و مويزبراي قليايي كردن ميخوردم ...تو پريوديمم سرديجات نميخوردم خيلي ابجوش نبات و زعفران و دارچين وگلاب(براي فولي تپل)ميخوردم پياده روي داشتم

تخمك گذاري رو نه من اقدام هام روز٨-١٠-١٣-١٥سيكلم بود رژيمم كم وبيش رعايت ميكرديم ولي اين ماه چون حس ...

همسرمم ازمايش داده بود خوب بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز