2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3064993 بازدید | 355322 پست
بچه ها روي پستاتون ريپلاي نميكنه نيني سايتم قاطي كرده اين بيبي همون روزه ديگه نزدم ندارم اي ...

محیا جان این هاله داره فردا یه بیبی دیگه بزن انشاالله پررنگتره

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
سلام بچه ها خوبین؟ من امروز رفتم ان تی خداروشکر نی نیم خوب و سالم بود الهی شکر فقط گفت جفتم پایین ...

خدا روشکر که همه چیز خوب بود عزیزم.جنسیتو نگفت بهت.راستی واسه جفت پایین هم باید خیلی استراحت کنی .مراقب خودت و نینی جان باشی 😍

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم ن گفت مشخص نیست فعلا

همین که سالمه خودش هزار بار شکر داره

استراحت مطلق باشم عزیزم؟

فکر کنم اره واسه پله و کار کردن باید خیلی مراقب باشی.باز دوستان بهتر راهنمایت میکنن و حتما برو دکتر

اره واقعا الهی شکر ان شاءالله ب زودی دوباره مامان شدن خودت

قربانت انشاالله

سلام بچه ها خوبین؟؟؟؟ 

من قسمت پایین موهام قبلا امبره کردم

الان میخام مشکی کنم عروسی دعوتم 

بده رنگ کنم؟ فقط پایینشو

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...
سلام بچه ها خوبین؟؟؟؟  من قسمت پایین موهام قبلا امبره کردم الان میخام مشکی کنم عروسی دعوتم&nb ...

سلام عزیزم 

لطفا نکن 

خوب نیست 

راستی باران جان خ ۱۷شهریور سونو میشناسی؟

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
سلام عزیزم  لطفا نکن  خوب نیست  راستی باران جان خ ۱۷شهریور سونو میشناسی؟

عزیزم نه نمیشناسم باور کن 

رنک اگ ب پوستم نرسه هم بده؟ 

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...
سلام بچه ها خوبین؟ من امروز رفتم ان تی خداروشکر نی نیم خوب و سالم بود الهی شکر فقط گفت جفتم پایین ...

عزیزم نگرانی نداره ک با استراحت هم طول سرویکست بیشتر میشه هم جفتت میره بالا 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *

خداروشکر ک نینی سالم بود❤❤

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *