2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3052274 بازدید | 355300 پست
عزیزم راستی یه نفر که رفته بود آز میگفت ما رابطه داشتیم و ببخشید شرمنده آخرش سریع کشیده بیرون ریخته ...

نه عزیزم اصلا نباید دخول داشته باشید

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم میشه لطفا رژیمتونو بمن بگید لطفا ..خدا حفظ کنه پسرتونو ..و زایمان خوبی داشته باشید .ممنون منتظ ...

سلام عزیزم ممنون گلم ان شاالله قسمت شما وهمه دوستان
شرمنده دیر جواب میدم نت نداشتم
من از دی ماه رژیم داشتم هرروز ناشتا سیاهدونه وعسل میخوردم  وصبحانه هم بیشتر مواقع با شیره خرما وتوت و انگور میخوردم شوهرم آز اسپرم داد تحرک اسپرم کم بود  دکتر براش ویتامین ث وای وفولیک نوشت هرروز میخورد   یه ماه بعد تکرار کرد ک خداروشکر ازمایشش خوب بودهرروز

عرق کاسنی وهل میخورد ولبنیات حذف کردیم  کاسنی کاشتم توحیاط هرروز سر سفره براش کاسنی میزاشتم خرما زیاد خوردیم وتوت فرنگی چای هم با دارچین وگل محمدی دم میکردم با نبات یا خرما میخوردیم کیت مکس میزاشتم ک دیررنگ میگرفت  ماه اخر ک باردارشدم دیگه شوهرم لبنیات مصرف میکرد من کمتر چیزی ک شکرداشت نمیخوردیم ولی ماه اخر دیگه هردومون میخوردیم اسفند اقدام کردیم کیتم عوض کردم آبون خریدم پریودم ۳۰ روزه بود ۱۶ پررنگ شد شام میگو درست کردم خوردیم و خودم شربت گایافنزین تو روزای تخمکگذاری میخوردم اون شب توت فرنگی خوردم باخرما و عسل وجوش شیرین توآب حل کردم خوردم  شوهرم کیسه یخ گذاشت و وضو گرفتیم قبل نزدیکی ۷ بار سوره قدر خوند و نیت اسم محمد کردم براش و حدود ساعت ۱۲ نزدیکی داشتیم وروز ۱۷ ساعت ۳ عصر روز ۱۷ ساعت  کیت گذاشتم کمرنگ بود ولی اقدام داشتم  ده روز ب پریود ماه رمضون بود افطار کردم حالت تهوع داشتم گذشت تاروز پری ک لکه دیدم فک کردم پریود شدم ولی درحد لکه بود  سه روز بعدش بی بیچک مثبت شد و آزمایش دادم بتام تقریبا ۴ روز بعد پری ۱۵۰۰ بود  البته مهمتر از همه خواست خداوند هست شب اقدام تربت امام حسین (ع)خوردیم منو شوهرم و از قبل بارداری من سوره یس میخوندم وبعد ک فهمیدم باردارم سوره فجر هرروز میخوندم

خدایا باتوکل بتو ست

سلام دوستان

من چندروزی سوزش و خارش داشتم رفتم ازمایش ادرار دادم 2درصد خون تو ادارار دیده شد ازمایشگاه گفت چون خیلی کم باز تکرار کن شاید خطا بوده

اگر درست باشه احتمال زیاد عفونت ادرار 

درمان میشه؟

من ب معجزه خدا ایمان دارم...هذا من فضل ربی...
سلام عزیزم .بیبی متاسفانه منفی بود .ببخشید که نتونستم خوشحالتون کنم .

😔😔😔😔

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤

دوستان# این کانال  هم خیلی خوبه کانال پسردارشدن کلی رژیم هست از کسایی ک نتیجه گرفتن

چیزهایی که تهیه و نگهداری آن در منزل لازم است 👌🏻

بابونه👈🏻 برای دوران قاعدگی
ترنجبین👈🏻 برای تقویت معده بچه
سنبل الطيب👈🏻 تقویت اعصاب
عناب👈🏻 رفع فشار و غلظت خون
سپستان👈🏻 خنکی التهاب گلو
تخم کاهو👈🏻 رفع بیخوابی
تخم خرفه👈🏻 کمخونی
تخم خیار👈🏻 دفع سموم از بدن
تخم کدو👈🏻 دفع سموم
تخم گشننیز👈🏻 دفع سموم

تخم کتان👈🏻  تنبلی تخمدان
تخم خربزه👈🏻 سنگ کلیه
تخم شوید👈🏻 دل درد
انیسون👈🏻 رفع سردی معده
رازیانه👈🏻  هورمون زنانه
گز خوانسار👈🏻  یبوست
تخم گرمک 👈🏻رفع سردی کلیه
گل گاو زبون👈🏻 اعصاب
آویشن👈🏻 ضد ویروس
پونه👈🏻 ضد عفونت

نعنا👈🏻 سردیه معده
اسفرزه👈🏻  یبوست
قدومه👈🏻 افسردگی
دارچین👈🏻  فشار پایین
اسطوخودوس 👈🏻 اعصاب
شیر خشت👈🏻  تب
گل سرخ👈🏻 همه کاره ی خونه
گل پنیرک👈🏻 عفونت
گل ختمی👈🏻 عفونت
گل بنفشه👈🏻 عفونت
خاکشیر👈🏻 همه کاره

💚کانال پسردارشدن
💚 @pesardarshodan

خدایا باتوکل بتو ست
سلام دوستان من چندروزی سوزش و خارش داشتم رفتم ازمایش ادرار دادم 2درصد خون تو ادارار دیده شد ازمایشگ ...

انشاالله که زود خوب میشی عزیزم

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤

دوستان این نمازم امتحان کنین خیلی حاجت میده

🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺🍂
🌺

🍃🌹 نماز کن فيکون حضرت ابوالفضل عباس (بسيار مجرب)

🍃🌸 سه نماز دو رکعتي توسل به حضرت ابوالفضل العباس عليه اسلام.
👈 در هر رکعت بعد از حمد و سوره صد مرتبه يا حيُّ يا قيُّوم
👈 بعد از سلام نماز تسبيحات حضرت زهرا(س)
👈 بعد از تسبيحات صد مرتبه صلوات بر حضرت ابوالفضل العباس
👈 بعد با اشاره انگشت سبابه دست راست به جانب قبله کرده وصد مرتبه ميگويي السلام عليک يا ابوالفضل عباس عليه السلام
👈 بعد از آن سر به سجده گذاشته دو دست از سر بالا امده و 25 مرتبه ميگويي الهي به دو دست بريده ابوالفضل العباس بعد حاجت خود را از آقا حضرت ابو الفضل بخواهيد

📿کانال ذکرهای بهشتی
📿 @zekrhayebeheshti
🍂🌺🍂
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺

خدایا باتوکل بتو ست
دوستان این نمازم امتحان کنین خیلی حاجت میده 🍃🍂🌺🍃🍂🌺 🍃🍂🌺🍃🍂🌺 🍂🌺🍂 🌺 ‌ 🍃🌹 نماز کن ف ...

دوتا دو رکعتی میخونی یک دو رکعتی وقتی ان شاالله حاجت گرفتی میخونی 

التماس دعا

خدایا باتوکل بتو ست