راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
عزیزم بله باهم میخوردیم چای زعفرون رو با گلاب و عرق بیدمشک و هل دم میکردم آرامبخش هم هست واسه دوران اقدام عالی میشه، یک قاشق سیاهدانه آسیاب شده ک فوری با سه قاشق عسل مخلوط بشه تا سمی نشه رو درست کردم تو یه ظرف دربسته بود و روزی دو قاشق چای خوری میخوردم طبیعتش گرمه.روغن زیتون برای تخمک و تخمکگذاری خیلی خوبه یکی از دوستان تاکید ب خوردنش داشت میگفت واقعا رو فولیهام اثر گذار بوده احتمال میدم فولیهای من رو هم دوتا بالغ کرده بود.شب اقدام فقط یکبار اقدام و بحالت سجده ای نبود معمولی بود ولی خب یه ربع پاهامو بالا نگهداشتم و بعد ب سمت راست درازکشیدم فک کنم یکساعت بیشتر نشد...
خدایا همینطور ک دل منو شاد کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
توعکس شایدکمرنگ افتاده باشه ولی اگه دقت کنید روزسوم هم همینطور ی هاله کمرنگ افتاد.حالا نمیدونم کی تخمک گذاریم هست واقعا گیج شدم.ماه پیش هم گذاشتم ولی ازاین پررنگ ترنشد
بچه ها خواهش میکنم جواب بدین من با حساب اولین روز اخرین پری باید هفته هشت رو تموم کرده باشم.دکترم ب ...
عزیزم برای شنیدن ضربان قلب جنین تا پایان ۸ هفته مهلت داری .خیلی جنینها دیرتر قلبشان تشکیل میشه .درضمن سونو از روی شکم گاهی اوقات نمیتونه ضربان و پیدا کنه بهتره یک هفته ی دیگه سونوی واژینال بدی