2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061331 بازدید | 355309 پست
عزيزم اگه سفيده و بوي بدي نميده و زياده احتمالش زياده كه از بارداري باشه منم همينجور بودم ولي بازم ن ...

میشه بپرسم چند وقت بعد اقدامت ترشح دیدی 

اولین علائم بارداری چیه کی شروع میشه🤔

منتظر گل پسرام  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام فاطمه جون من یک حس خوبی به شما دارم امیدوارم شما هم این ماه باردار باشی یک پسر کاکل زری مطمعن ب ...

ممنونم عزیزدلم

شما لطف داری عشقم

انشالله که خدا توی این تاپیک دعاهامون رو در حق هم مستجاب کنه

و‌به زودی یه گل پسر سالم و صالحم به شما بده عزیزم❤️❤️

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
میشه بپرسم چند وقت بعد اقدامت ترشح دیدی  اولین علائم بارداری چیه کی شروع میشه🤔

دقيق يادم نمياد عزيز دلم مال يكسال پيشه اما ميدونم اولين چيز ميل جنسيم خيلي زياد شده بود بعد كم كم ترشح سفيد زيااااد داشتم حدودا ده روز بعدش فهميدم باردارم من تخمك گذاريم دير بود ده روز تقريبا از تاريخم گذشت بعد فهميدم وولي ترشح زياد سفيد نشونه خوبيه ايشالله كه بارداري 

بي بي بزن اگه منفي شد بازم صبر كن🌺

♥️

منم اوضاعم داغونه اضافه وزن دارم پریودی ۳روز با خونریزی خیلی کم رحم خیلی سرد یه دختر ۶ساله دارم امسال میره کلاس اول و همش بهانه خواهر برادر میگیره و سر اینکه چرا تنهاست با من بحث قهر میکنه😭😭

فدای مهربونیت انشالله برای شما هم همینطور مرسی خدایا به حق این ماه عزیز حاجت همه بویژه فاطمه عزیز را ...

عزیزدلمی اخه

ممنونم از دعای خیرت انشالله که خودتم با این اقدام گلپسرت بشینه تو دلت الهی امین❤️❤️❤️❤️

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
میشه بپرسم چند وقت بعد اقدامت ترشح دیدی  اولین علائم بارداری چیه کی شروع میشه🤔

اين علائما مال قبل مثبت شدن بي بي بود اما بعد مثبت شدن و به مرور علائماي ديگه مياد سراغ ادم 

و اينكه من نفسم ميگرفت از پله ميرفتم ميومدم يا درد نوك سينه تو ادما متفاوته ولي از همين چيزا شروع ميشه

♥️
دقيق يادم نمياد عزيز دلم مال يكسال پيشه اما ميدونم اولين چيز ميل جنسيم خيلي زياد شده بود بعد كم كم ت ...

اوف ذوق مرگ شدم

تازه اول راهم ولی دوس دارم این ماه باردار باشم الان خیلیییی زوده بی بی چک بزنم ولی میام بهت خبر میدم حتما 😍

منتظر گل پسرام  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز