2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061232 بازدید | 355309 پست
     النگومو درآوردم با چه زوری،هلاک شدم، بعد چندساعت دستم هنوز سر

عوضش طلاهات خوشگل میمونه 😍👍😉

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
ساعتش فرقی نمی کنه عزیزم فقط قبل از ۴ ماه بخون .... خیلی هم عالی نه چه اشکالی داره خیلی هم خوبه❤ ا ...

سامیار جونم من میزنم روی رژیم# میاد 200پست بعدا که میزنم برو به پست چیزی نمیاد از رژیم و اقدام های عزیزان فقط گفتگوهای دوستان هست....چیکار کنم ؟؟؟مرسی خانومی🙏🙏🙏💞

خدایا ممنونم ازت بی نهایت سپاس گذارم انشالله قسمت همه دوستانم :مرضیه،ستایش،خانوم اقایزدان، آرمان،مامان روشا،زینتیار،ایمان،مهریماههه،بهارین،لیاسا سنا عسل،اشکدوسایقم،الارابانو،الیم،رکژان،آرزو 5889 رکسانا،زینب،گل حسرت،لوبیا،پونه،هلیا،ونوس،یثسنا، فاطمه،آوا اوین،انیل ادل،رزااااا،زهرا دارابی،شبنم،آریو بزرن،نازی94،خودمونوعشقه،شبنم،پوری،ببعی،چاروانم، فرشته،مامان فرشته63،افتابگردون،رز79،علیسانم،و همه اونهایی که یادم رفت   انشالله ب زودی تیرکرشون آبی بشه و فرزندی سالم و صالح و عاقبت بخیر داشته باشن الهی امین   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم برو پاین تر شماره داره بزن بره جلو یا از صفحه ۲۱ بخون 

خیلی ممنون باران عزیزم 🌼🌼🙏

خدایا ممنونم ازت بی نهایت سپاس گذارم انشالله قسمت همه دوستانم :مرضیه،ستایش،خانوم اقایزدان، آرمان،مامان روشا،زینتیار،ایمان،مهریماههه،بهارین،لیاسا سنا عسل،اشکدوسایقم،الارابانو،الیم،رکژان،آرزو 5889 رکسانا،زینب،گل حسرت،لوبیا،پونه،هلیا،ونوس،یثسنا، فاطمه،آوا اوین،انیل ادل،رزااااا،زهرا دارابی،شبنم،آریو بزرن،نازی94،خودمونوعشقه،شبنم،پوری،ببعی،چاروانم، فرشته،مامان فرشته63،افتابگردون،رز79،علیسانم،و همه اونهایی که یادم رفت   انشالله ب زودی تیرکرشون آبی بشه و فرزندی سالم و صالح و عاقبت بخیر داشته باشن الهی امین   
سامیار جونم من میزنم روی رژیم# میاد 200پست بعدا که میزنم برو به پست چیزی نمیاد از رژیم و اقدام ها ...

عزیزم صفحه ۲۱ بخون بیا به سمت پایین اقدام بچه ها هست 

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
خب براهمینکه باید حتما محمد گذاشته بشه و من نمیتونم محمد بزارم.ایکاش نمیخوندم😪😪

عزیزم عای هم میتونی بذاری جای محمد

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
عزیزم برو پاین تر شماره داره بزن بره جلو یا از صفحه ۲۱ بخون 

عزیزم مرسی از اون موقع کلی مطلب خوب یادداشت کردم 

عزیزم عای هم میتونی بذاری جای محمد

آخه اصلا من از این اسما نمیخوام بزارم.بعدم  بدون هماهنگی شوهرم نمیتونم اسم انتخاب کنم.

به قول دوستان من که نیت نکردم محمد یا علی بزارم.پس اشکالی نداره.

خدایا شکرت🙏🌹و آرزویی که آرزو ماند...
عزیزم صفحه ۲۱ بخون بیا به سمت پایین اقدام بچه ها هست 

سلام عزیزدلم خوبی نینی خوبه

میگم من امروز پریود شدم بعد از ۹ روز تاخیر رنگ خون خیلی روشنه و لخته خیلییی کم هستش.. بار اولمه اینجور میشم

نشونه چیه؟

توام این دعارو خوندی؟؟منم توکل کردم به خدا دیگه نمیدونم والا.منم رو حساب حرف دوستان که گفتن اشکالی ن ...

من از نت پیدا کردم همون ک توی مفاتیحم هست ک شوشو دستشو میزاره سمت راست شکم

مهم اینه ک گفتی اسمشو محمد نمیزارم

نترس ایشالا نینیت پسره هر اسمی ک دوسداشتی میزاری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام عزیزدلم خوبی ؟منم خوبم گاهی حالم بده گاهی خوب... نسرین چندروز پیش اومد دیگه نیومد خیلی توفکرشم ...

سلام عزیزم ،شکر خدا خوبیم،پس وقتی اومد بهش بگو با کهربری جدیدش بهم درخواست دوستی بده تا همو گم نکنیم

بارداری هم دردسرهای خاص خودشو داره انشاالله همه چیز همونجور که دوست داری باشه 🤲🏻

طفلک دلکم ،فکرم بدجور درگیرشه انشاالله بزودی با خبر بارداریش بیاد همینطور رز عزیز و بقیه ی دوستان 🤲🏻🌹

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
سلام عزیزم ،شکر خدا خوبیم،پس وقتی اومد بهش بگو با کهربری جدیدش بهم درخواست دوستی بده تا همو گم نکنیم ...

سلام مامان ستایش عزیز و دوست داشتنی 

من که کلا بی خیال شدم و دلمو به ی دونه دخترم خوش کردم،الهی عاقبت بخیر بشه و خدا حفظش کنه ،البته همه ی بچه ها رو واسه ی پدر و مادراشون❤️❤️❤️

دخترم آنقدر بهانه می‌گرفت که براش عروس هلندی خریدم ،دوستم دلمو شکست،عکس پرنده رو براش با کلی ذوق فرستادم ی چیزی بهم گفت که خیلی بهم بر خورد البته منم ی ذره لوس شدم ولی دست خودم نیست😭😭😭😭

سلام عزیزدلم خوبی ؟منم خوبم گاهی حالم بده گاهی خوب... نسرین چندروز پیش اومد دیگه نیومد خیلی توفکرشم ...

عزیزم خیلی خیلی خوشحالم که هنوز توی دعاهاتون هستم،انشاءالله ٩٩/٩/٩ با خبر گل پسری حسابی جشن بگیریم 😍😍😍😍😍💜💜💜💜💜💜

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز