2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3057762 بازدید | 355301 پست
عزیزدلم فاطمه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 هیچی نمی تونم بگم فقط از خدا میخوام حال دختر گلت زودتر خوب بشه و ر ...

مرسی سامی جون..هیجی ازین بدتر نی ک بچه نارس باش و بره تودستگاه خیلی سخته خیلی.....عاحزانه میخام فقط براش دعاکنین🙏🙏🙏میدونم ک دل تک تکتون پاکه

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خاهرا من دیروزترخیص شدم خداروشکر..خودم خیلی اذیت شدم دنده هام بی نهایت وردمیکرد تادیروز مخدرزد ...

وای اشک منم درومد 😢

براش دعا میکنم بزوووی وزن بگیره تپل شه ترخیص بشه عزیزم

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

😭😭😭😭براش دعاکنیم...زودترجون بگیره پارمیسم و بیادخونه🙏🙏🙏

🤲🤲🤲🤲🤲😭😭😭😭😭چشم حتما

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
سلام خاهرا من دیروزترخیص شدم خداروشکر..خودم خیلی اذیت شدم دنده هام بی نهایت وردمیکرد تادیروز مخدرزد ...

الهی عزیز دلممم برا پارمیس خاله صلوات میفرستم انشالله که تو همین هفته میاریش خونه و بغلش میکنی غصه نخور گلم خدا رو شکر که به سلامتی زایمان کردی این چند روز  به زودیمیگذره و بغلش میکنی مطمعن باش

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم

[QUOTE=159456524]فاطمه جون بارداری قربونت برم انشاءالله روزبه روز پر رنگ تربشه مبارکت 

نمیدونم چرا نمیشد پیاپ بزارم🤦‍♀️🤦‍♀️به دوستم نشون دادم اصلا گفت نمیبینم منفیه!

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
برو عزیزم ما اینجا برات دعا میکنیم تا اصلا درد احساس نکنی وحالت خوب باشه گلم

مرسی سامی جون همین الان پرییود شدم هنوز خونریزی شدید نیست تا عصر زیاد شد امروز رو حساب میکنم اولین روز فعلا پد گذاشتم 

فردا میرم نوبت دکتر بگیرم، امروزم شاید برم طب سنتی بفهمم طبعم چیه 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

الهی بمیرم برات فاطمه جونم انشاءالله زودخوب میشی عزیزم

باورکن اشکم ودرآوردی دلم ریش شد انشاءالله پارمیس جون زودی حالش خوب بشه وبیا‌دبغلت وعمرطولانی وباعزتی داشته باشه 😭😭😭😭😭😭

مواظب خودت باش خواهرم

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋
شايد دوستت چشاش ضعيفن خخخخخ😁😁 من بدون اينكه عكسو باز كنم خطشو ميبينم

راس میگی عشق جون😭😭😭😭

ساناز عکس گذاشتم رفتی🙄🤦‍♀️