😭😭😭😭براش دعاکنیم...زودترجون بگیره پارمیسم و بیادخونه🙏🙏🙏
🤲🤲🤲🤲🤲😭😭😭😭😭چشم حتما
🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
سلام خاهرا من دیروزترخیص شدم خداروشکر..خودم خیلی اذیت شدم دنده هام بی نهایت وردمیکرد تادیروز مخدرزد ...
الهی عزیز دلممم برا پارمیس خاله صلوات میفرستم انشالله که تو همین هفته میاریش خونه و بغلش میکنی غصه نخور گلم خدا رو شکر که به سلامتی زایمان کردی این چند روز به زودیمیگذره و بغلش میکنی مطمعن باش
ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمیتوانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداریست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را میگیری و بالا میکشی، بخاطر تمام داشتههایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من میبخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن میکنی و راه را به من نشان میدهی، بخاطر اینکه خانوادهام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر میکنم
🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
شايد دوستت چشاش ضعيفن خخخخخ😁😁 من بدون اينكه عكسو باز كنم خطشو ميبينم
راس میگی عشق جون😭😭😭😭