2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3057775 بازدید | 355301 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمها امروز روز 16 پریودم هستش و دوره هام 28 روزه و کیتم امروز پر رنگ شد احتما داره به خاطر مصرف لتروزول تخمک گذاری دیرتر انجام شده باشه. لطفا جواب بدین 

به خدا اعتماد کن ، خدا راههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد . 
سامی کدوم فاطمه زایمان کرده؟ من نفهمیدم اخههه😰😰 ftm021۰  ؟؟؟

درسته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

عزززیزم....

فاطمه خیلی مهربون و ماهه

انشاالله خداوند بهش کمک میکنه و دخترش صحیح سالم میاد بغلش.

فقط اینکه هفته چند بود؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
ایشالا مثبته و پری نمیاد💜🤲🏼 دلم برات روشنه

فعلا که دردای پری اومده شدید و انگار تا فردا میاد...توکل بزخدا🤲😭

واقعا برات مثبت کاذب شده؟؟پس چه مارکی بگیرم؟!از این خودکاری ها؟؟؟

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
چند هفته بود؟

اگه اشتباه نکنم ۳۱هفته 

خداروشکر حالشون خوبه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فعلا که دردای پری اومده شدید و انگار تا فردا میاد...توکل بزخدا🤲😭 واقعا برات مثبت کاذب شده؟؟پس چه ...

فاطمه جون عزیزم انشالله نمیاد عزیزم 

توکلت به خدا باشه هر بی بی چکی بگیری خوبه بلاخره نشون میده اما این هم خوبه همینو بخر 

ماه اوله آمپول میزنی؟؟؟؟ 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
فعلا که دردای پری اومده شدید و انگار تا فردا میاد...توکل بزخدا🤲😭 واقعا برات مثبت کاذب شده؟؟پس چه ...

نمیخوام امیدوارت کنم ولی دردپریودی خودش یه علائم خوبیه..جوریه که همش حس میکنی میخای پری شی ولی نمیشی

اره ولی خ کم رنگ بود مشکوک بود توهمونو بزن ایشالا مثبت باشه پررنگ میشه 🤲🏼