2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3052575 بازدید | 355300 پست
توجه#   از شبنم چخبر کسی میدونه؟ نگرانشم کسی شمارشو داره؟

والا منم خیلی نگرانشم پیداش نیست اصلا 😐

نمیاد یه خبر از خودش بده

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@jigar_shosho  

شبنم سلام کجایی دختر؟چرا نمیای یه خبری از خودت بدی؟

دیگه دارم نگران میشم .....انشاءالله بسلامتی فارغ شدی و با عکس گل پسرت میای تاپیک❤

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

دوستان یک سوال خیلی مهم دارم 

شما زمان تخمک گزاریتون درد زیر دل دارید ک درد زیادی بشه این نشونه تخمک گزاریه؟؟؟ و یک سول دیگ ک فقط در ماه یک روزش امکان باریداری هست بقیه مواقع نمیگیره؟؟؟

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
دوستان یک سوال خیلی مهم دارم  شما زمان تخمک گزاریتون درد زیر دل دارید ک درد زیادی بشه این ن ...

آره عزیزم بعضی ماه ها این درد هست زمان تخمک گذاری...

درماه از ۵روز قبل از تخمک گذاری تا ۲ روز بعدش امکان بارداری هست اگه رابطه بدون جلویگری باشه

ن دمنوش نخوردم.انتظار نداشتم انقد زود پریود شم ولی خب بهتر اینجوری حواسمو بیشتر جمع میکنم باز کار دس ...

خخخخخ حواست باش عزیزم😀😀😀ببین نمیشتصمیم گرف بعصیا پریودمیشن اوایلش بعدش نمیشن اصلا نمیش مشخص کردتوتاریخاتوبنویس ببین چ جوریه 

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

آره عزیزم بعضی ماه ها این درد هست زمان تخمک گذاری... درماه از ۵روز قبل از تخمک گذاری تا ۲ روز بعدش ...

ممنون عزیزم    

من س چهار روز قرص کلومیفن ب همراه متفورمین خوردم بعد از پریودمم جلوگیری نداشتم ی شب در میونم اقدام داریم 

هر چند بیشتر دختر دوست دارم ولی دکتر دیگ گفتم هر چی شد  امروز درد وحشتناک زیرشکم داشتم دقیقا متوجهوشدم برای تخمدان هام هست ولی خوب دیشب مهمون داشتیم نشد اقدام بریم حالا گفتم نکنه فقط همون دیشبو وقت داشتیم

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
ممنون عزیزم     من س چهار روز قرص کلومیفن ب همراه متفورمین خوردم بعد از پریودمم جلوگیری ن ...

اگه علائم تخمک گذاری داری ترشح و درد الان هم میتونی بری اقدام دیر نشده

اگه علائم تخمک گذاری داری ترشح و درد الان هم میتونی بری اقدام دیر نشده

دیروز خیلی درد داشتم ولی امروز از درد خبری نیست

دیروز خیلی درد داشتم ولی امروز از درد خبری نیست

خوب پس اقدام هات خوب بوده گلم انشاءالله باردار میشی به امید خدا❤🤲🏻

پانیذ جون نمودار ازمایشگاه مهم چند درصد زده؟؟ اخه نمودار آسایشگاه ها با هم فرق داره بعضی ها ۴ درصد ح ...

اعظم جون تو ازمايشش نوشته ٠ تا ٢٠ ضعيف  ٢٠ تا ٣٠ معمولي ٣٠ به بالا خوب واسه شوهرم ٣٧  

موتيليتي هم زده بين ٣٠ تا ٥٠ معمولي ميانگين ٥٠ به بالا خوب واسه شوهرم ٥٤ 

موتيليتي و مورفولوژيش واسه پسر خوبه؟ 

البته واسه ٩ ماهه پيش بعد از اون كلي فرتيل ايد و فرتيل سان خورده

اها باش .. شبنم ک میگف عروسک خریدم😅

عروسک گرفته...تو ماشین پسرش که واسه سیسمونی خریده گذاشته عروسکو..

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

سلام بچه ها 

من سه شنبه موعد زایمانم بود ! اما دیشب یهو با درد از خواب بیدار شدم و یه آب صورتی رنگ ازم اومد زنگ زدم دکترم اومد خونه چکم کرد !!! اما چون دردام زیاد نبود گفت باید صبر کنم !

.

اما بعد دو‌ساعت دردام تموم شد !

.

امروز صبح رفتم بیمارستان نوار قلب بچه و فشار و‌تب من و چک کردن همه چیز اکی بود !

تا شب باید صبر کنم اگر نرمال درد اومد که هیچی ! اگر نه باید برم بیمارستان تا دست کار بشن .

.

تورو‌خدا برام دعا کنید که همه چیز به خوبی بگذره و نی نی و سالم بغل بگیرم 

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫
عزیزم انشاءالله خیلی زود خدا جاشو برات پر کنه🙏🌹 نه زیاد نیست ولی بعصی وقتا زرد میشه ولی اصلا نه خ ...

عزیزم ما ۳ماه رژیم وسفت وسخت گرفتیم با شوشو دفیقا ماه اول اقدامم باردار شدمو خدا بهم گل پسری بخشید حالم خیلی خوب بود نه حالت تهوعی نه چیزی اینجا میومدم به بقیه میگفتم بقیه مبگفتن خوش بحالت حالت خوبه وفلان...

بگذریم عزیزم...من ان تی رفتم سالم بود چون جنسیتو نگفتن بهم خیلی کنجکاو بودم وهمه علایمم پسر بود ...سونو۱۶هفته رفتمو گفتن پسر خیلی خوشحال شدمو وخدارو شکر کردم زود حاجت دلمو داد..

دیگه انومالی نرفتم ..پیش یه دکتر بردم سونو۱۶هفته رو گفت حاملگیت نرماله ونمیخواد بری انومالی...

دقیقاوارد۲۵هفته شدم کیسه ابم پاره شد..اگه دکترا خراب شده بیمارستان شهرمون یکم زود تر تشخیص میدادن که پارگی کیسه ابه شاید الان پسرمو داشتم‌‌‌...😔😔

دقیقا۲روز تو راه بیمارستانو خونه بودم از بس ابریزش داشتم کیسه ابم خشک خشک شده بود رسیده بود نیم از یک هم پایین تر...

بعد ۲روز تشخیص دادن کیسه ابت نشتی داره و گفتن کاااش زود تر متوجه میشدیم دیگه کار از کار گذشته خانم..

منو داری😭😭😭😭😭😭😭

خلاصه گل پسرم اسمونی شد😢😢😢

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
سلام بچه ها  من سه شنبه موعد زایمانم بود ! اما دیشب یهو با درد از خواب بیدار شدم و یه آب صورتی ...

نگین جون انشاءالله میری و به سلامتی زایمان میکنی عزیزم.دعا یادت نره حتما دعا کن برام موقع زایمانت که اگه صلاحه خدا گلپسر داده باشه بهم.🙏🌹🌹

خدایا شکرت🙏🌹و آرزویی که آرزو ماند...