راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه گفت آزمایشات خودت خوبه آزمایش شوهرمم خوب شده گفت بیا دارو بدم واسه اقدام
انشالله موفق میشی عزیزم
خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
سلام عزیزم چرا باردار نمیشی دلیلش مشخص شده یا همه چی خوبه و بی دلیل باردار نمیشی.؟ میگ ...
سلام گلم ممنونم عزیزمی . دکتر رفتم گفته یه لوله ام بسته است و یکمی تنبلی دارم شوهرمم که سیگاریه و قرص زلوفن زیاد مصرف می کنه بخاطر سردرد شدیدش بخاطر همینه سه ساله نشده
میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه
نه ساميار جان ديگه اگه نشه ميمونم ماه بعد،،دكتر سونو ك نوشت صد در صد تخمك ازاد شده و ي فولي ٢٣ هم دا ...
خوب پس به احتمال زیاد علائم بارداری هست انشاءالله که بارداری عزیزدلم❤🤲🏻🥰
خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم