2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3052007 بازدید | 355299 پست
جیییییگررررر😠😠😠😠 پس اسم من کوووو😕😕😕😕 اسم منم بزار تو لیست😆😆😆😉😉😉😉

😁😂

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اها واس توام رقیقه الهام جون ؟شربت لاکسی ژل خیلی غلیظ بود این رقیقه فک میکنم خرابه نه باردار نیستم ...

اره رقیقه عزیزم و به شدت بدمزه 

از همون روزی که زدی حساب کن ،فکر کنم 14 روز بگذره دیگه از بدنت رفته 

ان شاءالله که با بی بی مثبت میای اینجا

الهام عزیزم تاریخ تولدت وتاریخ لقاح رو میگی بی زحمت

سامی جون تاریخ تولد که میترسم شناخته بشم اگر میخای تو خصوصی میگم بهت 

اتفاقا میخواستم بهت بگم جدول فاطمه تا حالا درصد درستیش بیشتر بوده و شجره هم خیلی بهش اعتقاد داشت ،جدول فاطمه رو مبنا قرار بده

تاریخ لقاح 29 اذر 98

ممنون فداتشم ..دعام کن 😘😘😘😘😘🙏🏼

حتما گلم فردا صبح به عشق بی بی مثبتت میام تاپیک انشاءالله دوخط پررنگ میشه واسمت رو ازلیست انتظار خط میزنم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
اره رقیقه عزیزم و به شدت بدمزه  از همون روزی که زدی حساب کن ،فکر کنم 14 روز بگذره دیگه از بدنت ...

اره موقه خوردن خودمو بزور نگه داشتم بالا نیارم‌

ممنون گلم فردا میشه ۱۴ روز 😥😥😥😥 صبح میزنم پس

۴روزه هم دوفاستون قطع کردم هنوز نشدم

حتما گلم فردا صبح به عشق بی بی مثبتت میام تاپیک انشاءالله دوخط پررنگ میشه واسمت رو ازلیست انتظار خط ...

وای ابجی جونم ینی میشه منم بی بی دوخط ببینم😢

خیلی ممنون انشاءالله به حاجت دلتون برسید همتون🙏🏼😘

سامی جون تاریخ تولد که میترسم شناخته بشم اگر میخای تو خصوصی میگم بهت  اتفاقا میخواستم بهت بگم ...

الهام اگه بخوام جدول فاطمه رو مبنا قراربدم باید تیر اقدام کنم ولی من هنوز اسید فولیک نخوردم شوهرمم الان ۱۰روزه ویتامین مصرف میکنه میخواست آزمایش بده ولی نشد ونمی تونه بده .

به نظرت تا تیر تقویت میشه با ویتامین وکاسنی وخرنوب؟

خیلی فکرم درگیره نمیدونم چی کارکنم 

وای ابجی جونم ینی میشه منم بی بی دوخط ببینم😢 خیلی ممنون انشاءالله به حاجت دلتون برسید همتون🙏🏼😘

ممنون ساناز جون 😘😘😘

بله که میشه چرا نشه حتما میشه خواهرم به امید خدا ❤🤲🏻

الهام اگه بخوام جدول فاطمه رو مبنا قراربدم باید تیر اقدام کنم ولی من هنوز اسید فولیک نخوردم شوهرمم ا ...

تا تیر دوماه وقت داری اگر همسرت مشکلی نداشته باشه خیلی هم خوب و کافیه ،ب شرطی که تو این دوماه سنگ تموم بزاری براش و بهش برسی 

خودت هم دوماه اسید بخوری کافیه اونایی که ناخواسته میارن چی پس ؟

ب نطرم به دلت رجوع کن اگر ته دلت موافق با اقدام بود برو اقدام تیرماه 

روتخم.چشام

ای جانم ماشاءالله ماشاءالله انشاءالله عکس گل پسر خودت رو برام بزاری فاطمه جونم ممنونم خواهر کیف کردم🥰🥰🥰🥰😘😘😘❤❤❤❤❤😍😍😍😍