2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3052932 بازدید | 355301 پست
انشاالله که زود خوب خوب میشی عزیزم‌! برای منم ۱۰۰٪ نگفت واسه همین هموز از جنسیت به همسرم و‌بچه ها و ...

وای چه دل بزرگی داری من سریع به همسرم گفتم ولی به دخترم نه. اون دلش خواهر میخاد گفتم قطعی که نیست بزار فعلا دلش خوش باشه شایدم دختر شد

خدا جونم دوست دارم! شکرت...
سلام به روی ماهت. چطور مطوری؟ قربونت مرسی فعلا که ۱۰۰ درصد نیستم پا در هوام😕 خودتو ناراحت نکن ...

تو این هفته ها خطا خیییلی کمه.خدارو شکر خواستت با خواست و صلاح خدا یکی شد.برات خیلی خوشحالم.میگم بعد عکس رنگی همون ماه اقدام کردی و باردار شدی درسته؟؟

خدایا شکرت🙏🌹و آرزویی که آرزو ماند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگران نباش درد بوقتش شروع میشه پیاده روی بکنید خیلی حمام برید با اب ولرم مدام شکمتون ماساژ بدی ...

مرررسی عزیزم بهم قوت قلب دادی حتما کارایی که گفتی انجام میدم فدات

عزیزم از حالا که اوجش هر ۶ ساعت بزار ببین کی کمرنگ میشه تا دستت بیاد چند ساعت پررنگه خیلی عالی رنگ گ ...

مرسی جونم که نگا کردی.الان میرم سونو.ببینیم چطوره وضعش.خدا کنه ماه بعدم اینجوری باشه.

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
شما تون ک خیلی عالیه هم ضخامت بهترین حالت هم سایز فولیکول ک طبیعی ترین شکل .. ضخامت تون نشون میده چی ...

همون فولیک اسید و Eو ویتامین B استفاده میکنم نمیدونم محرک حساب میشن یا نه؟از امروز کیت استفاده میکنم مرسی که گفتین ولی همسرم باید ازمایش اسپرم بده فردا واسه همین نمیتونم برم اقدام

دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️
عه پس زیره ضرر نداذه بخورم چون برا نفخ عالیه مریم اتفاقا منم میخواستم ارت بپرسم که نی نی تو هم اون ...

آره فقط اون زیرا لگد میزنه منم میترسم چیزیش بشه هی حالت نشستنمو عوض میکنم طفلی له نشه اون تو😆😆😆😆

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
دریا جون عزیزم خوبی؟گل پسرمون خوبه؟ دریا من هم مثل تو کم کاری تیروئید دارم بعد صبح ها باید قرصم رو ...

خیلی ممنون سامی جون قربونت😘همیشه صبح ها ساعت ۷قرصمو می‌خوردم ساعت ۸سیاهدونه عسل ،صبحونه و دمنوشمو می‌خوردم ساعت ۱۲کیت میزدم اونروزی ک تخمکگذاری داشتم قبل خوردن دمنوش و مایعات اول کیت میزدم مثلا ساعت ۹

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
سلام دریا جون خوبی عزیزم‌...ممنون ما خوبیم خدا رو شکر گل پسری شما خوبه؟؟تکون میخوره؟؟ راستش وزن گیری ...

مرسی اعظم جون ما هم خوبیم پسرم ی لگدایی میزنه مخصوصا وقتی نشستم بیشتر دوسداره دراز بکشم تا جاش بزرگتر و راحت باشه😅

عزیزم دیگه چیزی نمونده رفتی شمارش معکوس انشالله گل پسرت سی روز دیگه سالم بیاد بغلت 🙏

من شنیدم غذای چرب هم نباید بخوری تا فشارت بیاد پایین خدارو شکر فعلا کنترل شده انشالله دیگه بالا نمیره

انشالله جواب آزمایش هم بگیری و خوب باشه خیالت راحت میشه

عه پس زیره ضرر نداذه بخورم چون برا نفخ عالیه مریم اتفاقا منم میخواستم ارت بپرسم که نی نی تو هم اون ...

الهام جون گوگل کردم زیره در بارداری

یخورده مراقب باش نوشته نباید زیاد مصرف شود خودتم برو ببین ی سرچ بزن بهتره خیلی خیلی کم بخوری هفته ای یکبار بخور