2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061292 بازدید | 355309 پست
اونایی که زود چاق میشن احتمالا مثل من نفخ دارن  من الان هر کی ببینه میفهمه باردارم خیلی بد شدم ...

تبریک میگم عزیزم انشاالله نینیتو به سلامت بغل بگیری

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من رفتم سونو ۳۰ هفته خیلی ناراحتم دکتر گفت پسرم رشدش کمه یه جاهاییش ۱ هفته و یه جاهاییش ۲ ...

عزیزم این اختلاف یک هفته ای ک معمولا تو همه سونوها هس چرا ناراحتی؟

تخم مرغ بخور روزانه ، گوشت کبابی ، دلستر ، بستنی هرچند میگی دکترت شیرینجات رو منع کرده... شیر و خرما هر روز... کله پاچه ، ماهیچه ، مغزیجات

ایشالا گل پسری صحیح و سالم بدنیا میاد نگران نباش اصلا

عزیزم چ خوب ک اومدی دوباره مبارکت باشه بارداری💕

وای مریناز تیکرت😍😍😍😍😍

انشاالله به سلامتی و به وقتش گل دختر تو بغل بگیری

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
قربونت برم ممنون😍😍 ایشالا تیکر آبی خودت رو بزودی ببینم عزیزم

انشاالله دوستم با دعای شما 😍

کجا بزنم کلمه ی رژیم رو؟؟؟

خودمم بلد نيستم😂😂 چطوري ميزنن بزار الان دوستان ميان ياد ميدن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزییییزم😍😍😍 خب بیشتر بیا دیگهههه دلمون تنگت میشه دختر

مريناز جون چطور ميشه رژيم هارو ديد؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها میدونین تا هفته چند میتونن فیلم از سونو بدن بهمون و قشنگ فیلم بگیرن؟؟  اخه شنیدم تا هفت ...

اره اخه دیگه بعد از اون تایم بچه بزرگ شده و کامل تو مانیتور دیده نمیشه عب نداره عکساشو ک داری خب😍

دوست جونااا شب بخیر .من همیشه تاپیک رو می خونم و از حال همه با خبرم.با غمهاتون غمگین و با خوشحالیتون ...

سلام روشناجون . چطوری خوبی ؟! دخملیت خوبه ؟ خیلی وقته نیستی !! دلمون برات تنگ شده 

وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی 
رژیم#   رو این کلیک کن

ممنوووون گلم