2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3057593 بازدید | 355301 پست
ن هنوزآزادنشده ...چن ساعت دیگ آزاده..برافاطمه م میفرستم.نظرشوبده

وای خداروشکر پس آزاد میشه بلخره..

ممنون خواهری.. براش بگو اون کیت بالایی که مثبت شده ۱۶ سیکلم بود و تا الانکه ۱۸ سیکلمه مثبت میشه هنو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مخشو زدم😂 وا امروز ۱۸ سیکلمما😑 از روز ۱۶ پررنگ شده.. نمیدونم چیکار کنم اه مردم از بس ورزش کردم ان ...

آفرین.نزدیک آزاد شدنشه

ایشالا این ماه جواب زحمتاتو میبینی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

آفرین.نزدیک آزاد شدنشه ایشالا این ماه جواب زحمتاتو میبینی

ایشالا عزیزم ممنون😘

از امروز دیگه یه مدت نمیام سایت خوبی بدی دیدی حلال کن😘ایشالا هروقت اومدم تیکرت همون آبی بمونه😉🌹

ایشالا عزیزم ممنون😘 از امروز دیگه یه مدت نمیام سایت خوبی بدی دیدی حلال کن😘ایشالا هروقت اومدم تیکر ...

ممنون عزیزم

ایشالا هر وقت اومدی تیکردار ببینمت.مواظب خودت باش.با آرامش اقداماتتو برو.

بحثو تعطیل کن

دعا میکنم این ماه مامان بشی ساناز جون

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

آفرین فاطمه 👏👏👏

دریا من میتونم کوکو سبزی بخورم؟توش یکم جعفریه

دیروز قرمه سبزی خوردم تو اونم هست

باش.. فقط یه کیت دارم اونم شب میزنم نمیتونم بیام بگم براتون بستمم نیم ساعت دیگه تموم میشه آزادم نمیت ...

ساناز جون برات آرزوی موفقیت دارم عزیزم ان شالله با همین اقدامت باردار میشی و خبر خوب رو برامون دوهفته بعد میاری 

الان جواب پستتو بدم نمی‌دونم شاید دیگ نتونی بیای بخونی امیدوارم از بقیه دوستان راهنمایی لازمو گرفته باشی خدا پشت و پناهت دوست خوبم🙂🙂🙏🙏

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
ایوااای ینی ازاد میشهههه😍😍😍😍😍باور نمیکنم منم تخمک ازاد میکنم بلخره

آره عزیزم آزاد میشه امیدوار باش ساناز گلی😍😍

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
سلام_مرا_به_اعظم_برسا# ‌ن 😂😂😂😂😂😂✋🏼 اعظم_نیومدی# راهنماییم_کنی#   😢😢 ...

حتما سلامتو میرسونم پیامتو بهش میگم نگران هیچی نباش اقدامتو برو توکل ب خدا

دریا من میتونم کوکو سبزی بخورم؟توش یکم جعفریه دیروز قرمه سبزی خوردم تو اونم هست

آره شبنم جون در حد معمولی ک ضرری ندارد زیاد خوردنش بده زیاده روی نکنید برا بدن لازمه منم قورمه سبزی خوردم 

وای شبنم هر روزم سالاد شیرازی میخورم نمی‌دونم اشتباهه یا نه؟