مرسی دری جان تو گلی مث شبی بدجنس نیستی دختر ه ی دیووونه😄😄😄😄😄👍👍👍👍
خواهش میکنم عزیزم
ن شبنمم دختر خوبیه فقط یکم خبیثه😈😈😈
خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
نمیری جیگر با این اعتماد ب سقفت اینم دلداری دادنته😅😅😅
حقیقتو گفتم😃😄😄
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خیلی بدجنسی شبی دردنگیری دختر سه تفنگدارا کیاااان؟؟؟
وااااا
بدجنس نیستم.
من فقط راستگوم .همین🙂🙂🙂
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خیلی بدجنسی شبی دردنگیری دختر سه تفنگدارا کیاااان؟؟؟
منو تو و دریا🙂
دیشب خوابم نمیبرد یکی نبود اینجا.حوصلم سر رفته بود😃
خواهش میکنم عزیزم ن شبنمم دختر خوبیه فقط یکم خبیثه😈😈😈
😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲
البته بخاطر نینی باید کمتر از نت استفاده کنن ولی بیشتریا میرن
ما رو یادشون میره😲😲😲😲😲😲
خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم