2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061303 بازدید | 355309 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میخوام برای بارداری دوم اقدام کنم و میخوام تعیین جنسیت کنم خدا دختر سالمو صالح بهم داده حالا پسر سالمو صالح ازش میخوام

اصلا نمیدونم پیش چ دکتری برم و دقیق چ خوراکی هایی رو رعایت کنم میتونین راهنماییم کنین ممنون میشم♥️

سلام فاطمه جون چی شده عزیزم ؟؟؟ بخدا منم کم میام تاپیک الان داشتم صفحه هایی که عقب بودم میخوندم چشمم ...

نمدونم فاطمه جون نمدونم چی بگم فقط دعامیخام برام بکنین...منت سرم بذارین و دعاکنین

خیلی معذرت میخام ناراحتتون کردم😭😭😭😭😭😭😭

حلالم کنین😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

اگه می تونی تا چندروز دیگه هم اماده کنی اشکالی نداره حتی یک شبم انجام بدی به نظرم خوبه حالا ببین می ...

سعی میکنم گلم ممنون که بفکرمی ❤❤❤

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه

@**_شجره_ى_طوبى_**  عشقم سلام خوبی ان شاءالله دوران بارداری بی دردسری داشته باشی کمتر میای تایپک دلموت تنگ میشه واست مهربون

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
سلام عشقم دکتر برام ۱۲ ابان نوشته که هفت هفته پر میشه انشالله قصد داشتم دیرتر برم خیالم راحت شه تش ...

خدای من شجره طوبی تماما انگار منی

منم فقط از هفته ۶ یکم سینه درد دارم گاهی زیر دلم حالت پریودی دارم

همین

تازه من شیافم نمیزنم.

همش میترسم حاملگی هم متوقف شده باشه.

البته خداروشکر که حالت تهوع ندارم

اصلا از از حالت تهوع خوشم نمیادخیلی عذابه

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
@**_شجره_ى_طوبى_**    عشقم سلام خوبی ان شاءالله دوران بارداری بی دردسری داشته باشی کمتر م ...

سلام عشقم عزززززززیزدلم نسرینم

میام میخونم پیامهارو اما انگار دلم یه جوریه

واسه فاطمه. واسه رز که دوبار بهشم پیام دادم اما فکر کنم ندید،

واسه خودت ، واسه ماهور ، واسه دوستام

واسه خودم 

دلم گرفته نسرینم خیلی گرفته😔

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
خدای من شجره طوبی تماما انگار منی منم فقط از هفته ۶ یکم سینه درد دارم گاهی زیر دلم حالت پریودی دارم ...

اره صبا ما روزها و شرایط اقداممون هم مثل هم شد

مصادف با شبهای قمری شد و روزی که دقیقا وقت خوبی بود من همسرم رفت شما همسرت نتونست که بعد فهمیدم چه بهتر چون دقیقا قمر درعقرب از دوشنبه ۸ مهر شروع میشد

حالت تهوع خیلی بده شکر خدانداریم 

من سردختر اولم کل نه ماه تهوع صبحگاهی داشتم اخراش پدرمری  من دراومد زخم شده بود انقدر اسید بالا می اوردم

انشالله بارداری سالمی داشته باشی عزیزم

وقتی شیاف نمیزنی و‌پری هم نیست دیگه دلت قرص باشه❤️

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
سلام عشقم عزززززززیزدلم نسرینم میام میخونم پیامهارو اما انگار دلم یه جوریه واسه فاطمه. واسه رز که ...

سلام فاطمه ی مهربونم❤️❤️❤️ 

پستت رو خوندم ،،،منم ی پیام گذاشتم و از همه عذر خواهی کردم که نتونستم تک‌تک جواب محبتهاتون رو بدم،،،

حال روحیم خوب نیست

دوباره پریود شدم ،،،حس و‌حال هیچی ندارم،،،نه شور و اشتیاق دارم نه انگیزه

دلم برای دخترم میسوزه وگرنه بی خیال میشدم 

از امروز صبح هم حالت تهوع عجیبی دارم 😢😢

هنوز منتظر برآورده شدن دعاهای دوستای خوبم که در حقم میکنن هستم،،،چون فکر میکنم خودم دعاهام بی فایده است فاطمه جانم 😭😭😭😭😭😭

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

جيگر جون انشاله در ماه پيش رو بأردار ميشي عزيزم 

فاطمه جان انشاله مشكلت زود حل ميشه

١١٩ عزيز به فكر خودت باش بقيه رو بيخيال

شجره جون و صبا جان انشاله بارداري خوبي رو ميگذرونين 

رز عزيز به فكر خودت باش با ناراحتي عيچي درست نميشه انشاله زودي هم بأردار ميشي 

مابقي خانما هم انشاله زودتر دامنشون سبز ميشه 

من كه همش دعا ميكنم 

سلام ب همه دوستان نمدونم کسی متوجه نبودمن تواین چن روزشده یانه؟براشوهرم مشکل خیلی بزرگی پیش اومده بو ...

عزیزم بلا به دور باشه انشالله سلامتیتو بدست میاری دعا میکنیم که گل پسرمون صحیح و سالم بیاد بغلت    

سلام فاطمه ی مهربونم❤️❤️❤️  پستت رو خوندم ،،،منم ی پیام گذاشتم و از همه عذر خواهی کردم که نتون ...

عزیزم مطمئنی پربوده؟یا فقط لک بینی هست ؟

مطمئنم به همین زودیا نوبت تو میشه شک نکن 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
من میخوام برای بارداری دوم اقدام کنم و میخوام تعیین جنسیت کنم خدا دختر سالمو صالح بهم داده حالا ...

عزیزم گام اول بهتره همسرت ی آز اسپرم بده خودت هم ک آزمایشات معمول قبل بارداری و پاپ اسمیر بدی تا معلوم بشه ان شاءالله هیچکدوم مشکلی ندارین

گام دوم حداقل دو پریود قبل رژیم غذایی میگیری لبنیات و حذف میکنی و گرمیجاتو قلیایی کننده ها رو بیشتر میخوری رژیم# بزن روش تا بیشتر بدونی شوهرتم عرق کاسنی بده هر صبح ناشتا ی نصف لیوان یا اینک ریشه کاسنی بجوشون با نبات بده بخوره

ماه سوم که همون ماه اقدامت میشه از روز اول پری گرمیجات بیشتر میخوری ناشتا سیاهدونه ی قاشق چایخوری میکوبی با عسل قاطی میکنی میخوری هر روز هم خودت هم شوهرت خرما بخورین 

ازهمون ماه اول از روز دهم کیت یذار ببین روز تخمکگذاریت کی هست تا برای ماه اقدام آماده باشی

عزیزم اینا همه ش چن درصد شانسو بالا میبره اول و آخر خداست اون باید بخاد تا کاری انجام بشه توکل کن ب خدا ان شاءالله ب خواسته ت میرسی

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز