2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061679 بازدید | 355309 پست
ختم 10000صلوات هدیه به اقا رسول الله برای حاجت روایی دوستمون نسرین به نیت اولاد سالم و صالح🙏🙏🙏🙏 ...

عشقم ۵۰۰ تا دیگه اضافه کن

گویا دوستان انلاین نیستن امروز

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی برو پستمو بخون ی حرفی زدم اصلا ب بدی هم نگفتم فاطمه وحشی شد هرچی ک لایق خودشه ب من گفت خدایی ت ...

مشکلی نیست خواهر بزرگ واونم دلش پرررر به خودش گرفته ولی سعی کن چیزاییی نگی که به بقیه  بربخوره 

حالاهم سعی کن آروم باشی رفتم پیدااااا نکردم

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋
چقدر جمع شد عشقم اگر وقتش فقط امروز هست بگو بفرستم هرچقدر مونده

2000 تا فاطمه،،صبر کنیم بزاریم بچه ها بیان شرکت کنن ،چون روز تعطیله بچه ها نیستن تو تاپیک ،،،،بزاریم همه بچه ها دعاکنن شاید خدا دعای دسته جمعیمونو ببینه و قبول کنه ان شاءالله

مشکلی نیست خواهر بزرگ واونم دلش پرررر به خودش گرفته ولی سعی کن چیزاییی نگی که به بقیه  بربخوره& ...

خوبی عزیزم 

چه خبرا کم پیدایی

مشکلی نیست خواهر بزرگ واونم دلش پرررر به خودش گرفته ولی سعی کن چیزاییی نگی که به بقیه  بربخوره& ...

دل کی پره؟

فاطمه دلش پره از کی😁

ببین من دلم واقعا شکسته بود که مجبور سدم حرفامو بزنم وقتی گفتی مثل فاطمه طومار نوشتی یا منظور من ب ...

باشه چشم دیگ نمیگم

با شما نبودم شما کاملا محترمانه گفتی

اون ماه یکی گفت هرکی طومار بنویسه خدا جوابشو میده منم رو همون حرف اینو گفتم

اگ ناراحتت کردم ببخش.اصلا از رو مسخره و سواستفاده از دردودلت نگفتم

ب شخشه اگ من بودم ناراحت نمیشدم

منم ک گفتم مثه فاطمه حقیقتش اونو گفتم ن شمااااا🙈🙈🙈🙈🙈

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خوبی عزیزم  چه خبرا کم پیدایی

سلام آبجی ‌

والااااا چند روز بود داغون بودم استرس وافسردگیم گل کرده بود ولی الان خوبم خداراشکررر

به خاطر همین نمیومدم تاپیک

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋

پیدااااا نکردیییییی😒😒😒

اصلا تلاش نمیکنیااااااا

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم خودتو ناراحت نکن اصلا واسه نی نی مون خوب نیستا  ان شاءالله هرکی هم اینکارو میکنه متوجه م ...

آخه اعظم دلم میسوزه ماازتنهایی میایم اینجا ودردودل میکنیم ولی یکی بیاد تیک بندازه خیلی سخته..

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

عزززیزدلم میخواستم اسمت منشن کنم خبری شد یانه

ن عزیزم پریود شدم 

میدونی فاطمه جون تا همین ی ماه پیش ک اقدام میکردم بعدش پریود میشدم خیلی دلم میشکست کلی گریه میکردم ک چرا نمیشه و فلان شبا کارم شده بود گریه روزا هم وقتی شوهرم نبود حتی خاستم دیگه بی خیال اقدام شم 

ولی این بار دیگه سپردم دست خدا گفتم ک هرچی خودت صلاح میدونی هرموقع خودت میخا بدی فقط سالم و صالح باشه 

هم توکل کردم بهش هم صبر میکنم تا وقتی ک خودش صلاح بدونه این بار وقتی شدم ن گریه کردم ن ناشکری فقط اقدامامو ادامه میدم و دعا میکنم 

شما هم برام دعا کنید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز