2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061692 بازدید | 355309 پست
رز عزیزم  خواهر گلم  ممنونم نازنینم ممنونم ازت عزیزدلم قربون محبتت برم

خدا ر‌و‌هزار مرتبه شکر عزیزم

سایه ی مادر گلت مستدام🤲🤲🤲

انشاءالله دیگه لحظه های سخت و نگران هرگز برات پیش نمیاد عزیزم

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ان شاءالله که این ماه باردار میشی و راحت میشی دیگه

چی بگم امیدوار جون 

خدا از دلم خبر داره که چه آشوبیه😢😢😢

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
بازم از همتون ممنونم خواهرهای گلم واقعا کلمه وجمله ای پیدا نمیکنم بشه این همه محبت ولطف وخوبی رو جبر ...

عزیزم من چند روزه تاپیک نخوندم انشاالله مامانت خیلی زود حالش خوبه خوب بشه و تمام اثرات این موضوع از بدنت خارج بشه و سرحال بشه انشاالله سایش بالا سرت باشه و سلامت باشه ناراحت شدم ولی خداروشکر خطر رفع شده براش خونریزی کنید انشاالله دیکه هیچوقت بد نبینه و سلامت باشه انشاالله 

بچه ها من با قدرت تمام پریود شدم  باز شروع شد روغن مالی و سیاهدونه عسل و هزارتا چیز دیگه

فدای سرت خواهر ،انشاالله دفعه ی دیگه خداوند لطفش و شامل حالت میکنه😔🤲  

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
والا موندم ،بعصی از بچه ها تجربی میگن کیفیت نداره ،چون اندازه ها نزدیک هم نیست ،ضخامت خوبه کم نیست؟ ...

بسپار دست خدا انشالله بهترین شو قسمتت کنه..ضخامتت خیلی خوبه ۷ به بالا عالیه همین ماه اقدام داری یا ماه بعد؟

الهم صل علی محمد و ال محمد
بسپار دست خدا انشالله بهترین شو قسمتت کنه..ضخامتت خیلی خوبه ۷ به بالا عالیه همین ماه اقدام داری یا م ...

من یه ماه پیش  ۴روز مونده به پری ضخامت ۸بود بنظرتون خوبه؟چون میگن وشط سیکل کمتره

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
مم این ماه بادکش کردم و سیاهدونه چرب کردم مثلا مال ماه پیشم اینه بدون باددکش و چرب کردن

اشکال نداره تو ادامه بده به بادکش و چرب کردن 

دارو هم بخور تقویتی 

آذر که بخوای اقدام کنی مطمئنم همه چی عالیه 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
اتفاقا ی دکتر دوسال پیش بهم گفت ،گفت موقع اقدامت حتما اوابوست بخور ،الان نمیدونم پیدا میشه یا نه

من اسفند که  باردار شدم فک کنم دی ماه اینو خوردم به زور پیدا کردیم ولی بگردی حتما پیدا میشه 

اتفاقا الان داروها بهتر از اون موقع پیدا میشن 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
شب رفتم دکتر گفت آنفولانزا گرفتی 😢 حالم خیلی خیلی بده 😭😭   گفت تا 6 روز وقت داری منتظر ...

استرس نداشته باش.یکم خودتو تقویت کن

حالا وقت آنفولانزا بود آخه😞😞

ایشالا بسلامت بدنیا میاد

نگران نیازی ب پیاده روی نیس.مهم اینه باز بشه.ک اینم ب موقش باز میشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام بنیتا جان کجایی عشقم خبری ازت نیست  خوبی چه خبرا

سلام ، هستم خوب یابد ، اصلادیگه دل ودماغ هیچکاری روندارم 😟😟😟 ، بازخوبه اینجایکی باردارمیشه وآدم میبینه واقعاخوشحال میشه ویکی ازمنتظرا کمترمیشه