2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061687 بازدید | 355309 پست
نه ایشالله که این ماه مزد صبر و تلاشتو میگیری گلم

ممنونم همچنین خودت گلم 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
عزیزم  همین الان ی اقدامم تموم شد 😎😎😎 بعدی هم اخر شب میرم  کلا سه یا چهار بار اقدام ...

رزجونم خوبی نه !!!آ‌پدیت وفول شارژی نه!!!!!!🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙈🙈🙈

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پست های قبلت و خوندم خدارو شکری لکه بینیت قطع شده وبهتری بیشتر استراحت کن کار خونه که تمومی نداره ت ...

خیلی ممنونم عزیزم ایشالا خیلی زود روزی خودت بشه.

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
ای بابا بیخیال خودتو ناراحت نکن ولی وقتی من و بچه های اینجا فهمیدیم خیلی خیلی برات خوشحال شدیم. البت ...

قربون دل مهربونتون برم.

اون موقعم اگه اگه خوان بچم رو ببین واسه سرگرمی خودشونه نه محبت به من چون بچه کوچیک واقعا شیرینه مال هرکسی میخواد باشه.

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.

واي واي 

من رفتم خريد برگشتم ديدم باز لك قهوه اي اومده ولي فرقش با اون يكي اينه كه اين تيره هست 

فكر كنم داره پري مياد 

برم ي دوش بگيرم بيام

حالم خيلي گرفته اس 

خداااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

انشالله ک خدا حاجت دل همه رو بده...برا ما هم دعا کن🙏🙏🙏

سلام اعظم جان من فهمیدم چرا ازمایش شوهرم چسبندگی داشت 😞😞 به خاطر کپسول موتیلیتی مکس بود تو ی تاپیک خوندم ی بنده خدایی هم شوهرش ی دوره این قرصا رو خورده ازمایسش چسبندگی داشته 

اعظم اب زرشک خوبه؟براش زرشک دم کنم بخوره؟؟

2790
2778
2791
2779
2792