2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061288 بازدید | 355309 پست
ممنون عزیزم اخه سر دخترم رفتم همون پنج شش روز بود که عقب انداخته بودم بنام 970بود ولی الان بازم با پ ...

من دوتا احتمال میدم یا پسره ک بتا بالایی داره نسبت ب دخترت

یا دوقلوئه

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه از این همه صفحه من چطوری رژیم پسر دارشدن میدا کنم.خداااااا

رژیم# بزن

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
من دستام صورتم کل بدنم همیشه گرمه.فقط شکمم اکثرا سرده.چرا؟؟؟؟؟؟

خب عزیزم هر نقطه از بدن که تحرک کمتری داشته باشه و خون در اون ناحیه کمتر جریان داشته باشه سرد میشه باید ورزش کنی شکمتو گرم نگه داری با روغن سیاهدانه یا زیتون موقع شستن ظرف پیش بند ببندی 

میگن هر کی شکمش سرده پسردار نمیشع درسته؟؟؟؟؟

بله درسته برای پسردارشدن باید روش زندگیتو کلن عوض کنی فعالیت زیاد داشته باشی ورزش حتما داشته باش فرز باش شکمتو ماساژبده با روغن گرم نگهش دار حالا این فقط ی مورده

متاسفانه دکتر من باهام همکاری نمیکنه! میگه خودت برو از توی سایت رژیم پسرزایی رو پیدا کن. موافق تعی ...

من پیش دکتر لیلا سلطانی میرم تهران بلوار اباذر هست میتونی با مترو بیای پیشش هر موقع باردار شدی دیگه برو پیش دکتر خودت تو گوگل بزنی آدرس مطب و تلفن لیلا سلطانی هست

با حلقه ی شکم کار کنم خوبه؟

آره خوبه هرروز ی ربع منم بعد پری تصمیم گرفتم  هر روز برم و دراز نشست حتما برو

مرسی نازنین

خاهش میکنم 💕

رژیما رو میخونم یکی نوشته نارنگی ممنوعه.یکی میگه خوبه.یکی میگه بادام بخور.یکی میگه نخور.یکی میگه کاهو خوبه یکی میگه ممنوعه.ادم حسابی گیج میشه.یه رژیم ثابت وجود نداره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز