2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061687 بازدید | 355309 پست
عزیزم ما همدرد همدیگه ایم بگو تا یه کم خالی بشی

انسالله که این ماه شما تیکر دار بشی یه تیکر ابی موندگار تا نه ماه عزیزدلم

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممم انشالله به شادی و سلامتی زایمان خودت 

فداتشم عزیزدلم 😙😙 ان شاالله خیلی زود زود قسمت خودت بشه . اونموقع شادی ما تکمیل میشه 

وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی 
حالا عددش خوبه؟ من 24روزه حساب کنم 6روز و 26روزه حساب کنم 4روزازموعدم ردشده

اره عزیزم عالیه به سلامتی ان شاالله دیدی گفتم ما هم یه روزی میرسه که تو یه هفته میریم برای زایمان و پسرامون رو بغل میگیریم❤❤❤❤

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
تخم هویج کسی استفاده کرده خوبه؟؟؟  

عزیزدلم من جواب میدم اگ محرک نمیخوری تخم هویج خوبه 3روزاول پری ناشتادم کنی باعسل فراوون بخوری

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

فاطما جونم بهتری عزیزم ؟

سلام ماهورم خودت چطوری

من خوتریزی وحشتناکی دارم تو این سه روز سی تا نوار مصرف کردم

امروز که فقط لخته های بزرگ بود

بهتر میشم انشالله

خودت چیکار کردی خواهری 

انسالله که این ماه شما تیکر دار بشی یه تیکر ابی موندگار تا نه ماه عزیزدلم

فاطمه جونم خوشحالم که دوباره برگشتی پیشمون😙😍 ان شاالله ب حق صاحب نامت خود حضرت زهرا خیلی زود و غافلگیرانه دلتو شاد کنه ❤

وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی 
ماهور جون از گلودرد دارم میمیرم.گاهی بهترم تا میام دراز بکشم و استراحت کنم افتضاح میشم/😔

وای خدا من میدونم چجوریه اینجوری میشم زمستونا وقتی خوابیدم احساس خفگی میکنم ..گلوت عفونت کرده ..اخه جوشونده و اینا فکر کنم مجاز نیست برات ..دکتر نرفتی ؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
اخییی کجای خواهر اخه چرا نیای همه بچه های تاپیک دلمون برات تنگ شده بود بخدا همش صدات میزدیم دریغ از ...

حووووونم خوبی سمیه حانم

حالت چطوره عشقم

الهی به زودی خدا یه پسر سالم و صالح بهت ببخشه عوض رنجی که چندوقت پیش کشیدی 

ببخشید متوجه نشدم که صدا زدید

شرمنده اصلا حال و روز خوبی نداشتم خیلی بهم ریخته و افسرده بودم

حالا عددش خوبه؟ من 24روزه حساب کنم 6روز و 26روزه حساب کنم 4روزازموعدم ردشده

عزیزمممممم💋💋💋💋

مبارکت باشه ان شاالله نه ماه زیبا داشته باشی

خدا یه پسر ناز بهت ببخشه

چندمین اقدامت بود؟

2790