2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061288 بازدید | 355309 پست
عزیزم میگم این حساسیت فصلی رو چیکار کنم؟عطسه های شدید میزنم خطرناک نیست برای جنین؟

خطرناک ک نی ولی فشار ب رحم میاد..بنظرم برو دکتر باتوجه ب بارداری داروبهت میده

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فاطمه جون من جوشونه تخم و ریشه کاسنی میخورم خوبه؟تخم باید باشه یا برگ؟

عزیزدلم من عرقشو میخورم باشوهرم نمیخوره جوشونده شو مجبورم عرقشوبدم..اینم بگم عرقیلت سبزوارعالیه..

عزیزدلم من عرقشو میخورم باشوهرم نمیخوره جوشونده شو مجبورم عرقشوبدم..اینم بگم عرقیلت سبزوارعالیه..

اخه الان شک به دلم افتاد میگم نکنه تخمش خوب نباشه!منم عرقشو میخوردم.بچه ها گفتن عرقش طبعش سرده.وگرنه شوهرمم عرقشو میخوره

اخه الان شک به دلم افتاد میگم نکنه تخمش خوب نباشه!منم عرقشو میخوردم.بچه ها گفتن عرقش طبعش سرده.وگرنه ...

شوهرمن بعدخوردن عرقش دوتا خرمامیخوره تا سردیش ازبین بره..والااونقد گرمی میخوری ک اون یه استکان دیگ ب چشم نمیاد

بهتر جلو بیوفته بهتره.شما تو ای یو ای اعمال قبل اقدامو چه وقت انجام میدادی؟مثل یخ گذاشتنو قهوه و توت ...

چ خبره2تا3ساعت؟ما 3ساعت ب آی یوآی نمونه روتحویل آزمایشگاه میدادیم و سر3ساعت زنگم میزدن میرفتم نمونه رو میبردم مطب دکتر همونجاباید تزریق بشه چون 45دقیقه بیشترنباید تو دمای محیط باش..من وشوهرم ازفروردین رژیمیم عزیزم..شوهرم یه ساعت قبل نمونه گیری قهوه میخورد.نیم ساعت قبلشم یخ میذاشت واقعا روتحرک تاثیرداشت..توت فرنگی هم نیم ساعت ب اینک برم مطب میخوردن..البت ازصبحش هم میخوردم هرجی فک میکردم قلیایی کننده س میخوردم

من هم‌میخوام برم برای اقدام. جنسیت برام مهمه. از اول این تاپیکو بخونم؟ در این مورد مطلبی هست؟

عزیزم بزن

رژیم#  

رژیم بچه ها هست نیلزی نی بری ازاول بخونی..سوالم داشتی بپرس بچه هاراهنماییت میکنن

چ خبره2تا3ساعت؟ما 3ساعت ب آی یوآی نمونه روتحویل آزمایشگاه میدادیم و سر3ساعت زنگم میزدن میرفتم نمونه ...

ا من نمیدونستم پروسش چطوره.اخه من تو مرکز میخوام انجام بدم یعنی اونجا مستقیم تزریق میکنن واسه همون پرسیدم

سلام من امروز روز اول پری هستم.میخام بعداز پری اقدام کنم.کیت مکس خریدم.از چندم کیت بذارم.و چجوری هس؟؟قبلا یک بارداری مولار (پوچ)داشتم.دوره های عادتم هم از روزی که پری میشم تا سری بعد که پری میشم متغیره از ۲۴روز تا۲۸

و خدایی که به شدت کافیست
ا من نمیدونستم پروسش چطوره.اخه من تو مرکز میخوام انجام بدم یعنی اونجا مستقیم تزریق میکنن واسه همون پ ...

نمونه رو ک تحویل میدی3ساعت طول میکشه جداسازیش..اگ اونجوریه پ حتمن باخودت توت فرنگی داشت باشیامرباشو..انجیر انگور جوش شیرین ..توشهرخودتون میری براآی یوآی؟واینک شوهرت با خودارضایی باید نمونه تحویل بده یا بادستگاه؟سبزوارخراب شده ما دستگاهی ندارن وباید خودارضایی کنه..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز