2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061679 بازدید | 355309 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم گفت سونو لازم نیست از کیست نیست هورمونات بهم ریخته و برام قرص جلوگیری نوشت تا تنظیم شه ...بنظر ...

ماهور جان هنوز لکه بینی داری؟ قطع نشده ؟ شاید باردار باشی اخه گفتی سر دخترت هم لکه بینی وسط سیکل داشتی به نظر من عجله نکن 

اللهم صل علی محمد والله محمد و عجل فرجهم 
عزیزدلم امسال واسه پسرام کلی نذر تو روز شیرخوارگان دارم به نیت تو ،رز،حنانه.و...اجیل مشکل گشا درست ک ...

الهی فدات عزیزدلم 

دلتنگتیم،،،گرچه خدایی با دوتا نی نی خوشگل حق داری وقت نکنی بیایی و به ما سر بزنی 

اگه تونستی عکس گل پسرا رو بذار ما ببینیم عزیزدلم ❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
احتمالش هست  بعد سقط بسته بشه..دیگه شانس ادمه گاهی بعدد۱ بچه اوردن لوله بسته میشه

استرس گرفتم الان ،چون همش میگم تو این سه ماه باید میشدم ،حالا این ماه با قرص و امپول پیش برم بعد میگم عکس رنگی بنویسه برام 

خدا برات نگه داره گلم خیلی خوشحال شدم  خداروشکر خوبن

عزیزم

یکیشون به نظر بوره و دیگری مشکی 

زیاد شبیه هم نیستن درسته یا من اشتباه میکنم ؟؟؟

خدا حفظشون کنه

انشاءالله زیر سایه ی شما و همسرت عاقبت به خیر بشن.🥰🥰🥰

تو خونش گرفت ناهار و عصرونه خورده بودیم پس کم هونیش زیاد نیست اخه قبلا تحت درمان بود 

اگه ناهار و عصرونه خورده ک ازمایش قند ارزشی نداره.‌کمخونی هم مشکلی نداره هموگلوبینش ۱۲ ونیم بود خوبه

الهم صل علی محمد و ال محمد
ماهور جان هنوز لکه بینی داری؟ قطع نشده ؟ شاید باردار باشی اخه گفتی سر دخترت هم لکه بینی وسط سیکل داش ...

افسانه جون 

تیکرت هیجانی شده،،،،ولی از ابتدا تیکر شما یکی از تیکرهایی بود که خیلی تند برای من گذشت،،،به محض به دنیا ا‌مدن کل پسرت اپلین کاری که میکنی بیا اینجا و عکسشو واسمون بذار😍😍😍

عزیزم پس دیگه داری کم کم نزدیک میشی که گل پسرتو بغل بگیری . چقدر هیجان انگیزه , دیگه چیزی نمونده .&n ...

حتی بهش فک میکنم ضربان قلبم زیاد میشه 😍❤️

ان شاء الله ک به حق این ماه عزیز همه ی باردارا به سلامت فارق بشن و همه ی منتظرا هم به زودی دامن شون سبز شه با هر جنسیتی ک دوست دارن 

اره عزیزه خدایی همبازی مهرسا یه دایی کوچولو😍 ولی کاش دختر بود خواهر ندارم

اخه نازی.کاش منم ی داداش کوچولو داشتم😍😍😍

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام بچه ها  کیا قرص متفورمین میخورند به چه علتی ایا باعث منظم شدن پری میشه دکتر من میکه به بار ...

عزیرم متفورمین برای تحریک تخمدان هاست.واسه اونایی که وسط سیکلشون تخمک بالغ ندارن تجویز میشه. گاهی باعث دو قلویی یا  چند قلویی هم میشه.

عزیزم عفونت باعث بسته شدن لوله ها میشه و توی هر وهله زمانی ممکنه  اگه انتظارت بیشتر از شش ماه ...

خدایا خودت کمکمون کن ، همینو کم داشتم فقط 

سه ماهه ولی اگه این ماه نشدم ،میرم ماه بعد حتما

بله عزیرم بالا میاد من میگم اخه از صبح  بهت پیام دادم ندیدی

الانم نمدونم چرابالانمیاد ....ن ندیدم برام بالانمیاد هی میزنه درحال اتصال

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

عزییییزم       وای نرگس من اونموقع که هنوز جنسیت معلوم نبود با همسرم دنبال اسم دخت ...

ای جااانم .اره دلبر هم اسم قشنگیه هاا.ایشااله بچه ی بعدیت دختر شه اسمی که دوس داری رو روش بزاری😍😍.به خدا از وقتی جنسیت رو فهمیده کلاا تو نت دنبال اسمه واسه دخترمون.کچلم کرده.اره وااقعااا باباها هرچقدم پسر دوست داشته باشن رو دختراشون یه جور دیگه حساسن .باور میکنی گاهی به دخترم حسودیم میشه.

راستی لیانا ان شااله نزار فاصله ی سنی بین بچه هات زیاد شه.تا پسرت از اب و گل دراومد واسه دومی اقدام کن ایشااله

افسانه جون  تیکرت هیجانی شده،،،،ولی از ابتدا تیکر شما یکی از تیکرهایی بود که خیلی تند برا ...

اصلا تلقین نمیکنم برای من هم واقعا این بارداری کنار شما خیلی آسون و زود گذشت سر بارداری قبلیم انقد بهم سخت گذشت ک از هیچیش لذت نبردم فقط میخواستم زود بدنیا بیاد و دخترمو بغلش کنم ولی سر این اصلا یه حال و هوای دیگ کنار شما داشتم هنوزم باور نمیکنم یازده روز دیگ پسرمو بغل میکنم حتما عزیزم عکسشم میفرستم شما جز اولین نفرایی هستید ک عکس پسرمو میبینید 🤗🤗😍😍😍الهی این لحظات شیرین قسمت تک تک تون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز