2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061686 بازدید | 355309 پست
ماهورجان دهانه رحمت زخم نیست یا التهاب نداره؟؟؟؟ منم دوماه پیش که اقدام کردم بعداقدامم یه کم خون وچ ...

نه عزیزم فکر نمیکنم .

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
سعی میکنم یه وقت بگیرم بعد عاشورا دوباره بره دکتر همون داروهایی که دکترش داده رو میدم کلومیفن ال ک ...

عزیزم ان شاءالله بحق امام حسین همین محرم نتیجه میگیری و خدا یه فرزند سالم و صالح بهت میده 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم ان شاءالله بحق امام حسین همین محرم نتیجه میگیری و خدا یه فرزند سالم و صالح بهت میده 

انشالله عزیزم

ممنونم ازت😘😘😘😘

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
نه عزیزم فکر نمیکنم .

منم هیچ گونه علامتی نداشتم نه عفونت نه درد هیچی معاینه ام که کرد گفت یه کم زخمه تعجب کردم

ولی بعد اقدام لک وخون دیدم

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
عزیزم شما خونریزی بین قاعده گی داری که به علت افت استروژن در حین تخمک گذاری اتفاق میوفته.اگه درداور ...

بلهدفکر کنم همین باشه اخه ماه قبلم به خاطر کلومیفنی ک خوردم ترشحاتم بشدت کم شده بود حدس خودمم همین بود چون ضخامت اندومترمم 7مونده بود .نه اصلا درد ندارم فقط خونریزیه .عزیزم پس کیست نیست ؟؟درمانش چیه ؟ماما گفت باید مدوکسی پروژسترون بخوری ..ولی اخه من تخمک گذاریم 11سیکلم بود همیشه ؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
بلهدفکر کنم همین باشه اخه ماه قبلم به خاطر کلومیفنی ک خوردم ترشحاتم بشدت کم شده بود حدس خودمم همین ب ...

نه عزیزم ایشالله کیست نیست.والا تا جایی که من میدونم مشکل جدی نیست.واسه بعضیا وسط سیکلشون این اتفاق میوفته.اگه تحت نظر پزشکی باهاش حتما مشورت کن و از اون کمک بخواه.به خواست خدا زود خوب میشی.در ضمن اگه پسر میخوای بهتره کلومیفن نخوری.چون من شنیدم دخترزاست.من تو دخترم کلومیفن خوردم و همون ماه باردار شدم‌

بچه ها کسی دکترش بش قرص هیوسین داده ؟ مجازه تو بارداری ؟  تو رده ی c قرار داره !

من دکترم چند بار بهم هیوسین داده برا دل دردهام 

ولی هیچ وقت استفاده نکردم , حتما مجازه که میدن 

عاشقتونم نازنین های من

نه هنوز چهار روز اینا به موعدم مونده گفتم یه خط وسط CوT افتاد  روی C نبود

۴ روز مونده...اووو خیلی زوده ..بزار ۸ روز دیگه بی بی بزن خیلی زوده انشالله بارداری تا اون موقع

الهم صل علی محمد و ال محمد
۴ روز مونده...اووو خیلی زوده ..بزار ۸ روز دیگه بی بی بزن خیلی زوده انشالله بارداری تا اون موقع

انشاالله 

چشم

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
باید این دوران بارداری منو توی کتابها بنویسن  یه روز بدون دردسر نگذروندم این مدت  تا سه ...

قوی باش عزیزم با این حرفا روحیتو ضعیف نکن. این مشکلات برا همه هست، چه میشه کرد، ان شاالله بقیش بخیر بگذره  

وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی 
2790
2778
2791
2779
2792