2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061291 بازدید | 355309 پست
میگم کیت شما هم از روز دهم دو خطه؟

سیکلت چند روزست عزیزم؟

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راست میگی خودمم میترسم یه وقت چیزی باشه دیر بشه منتظر همسرمم بیاد برم یه چکاپ شم بهتره اقلا خ ...

الان دقیقا چند هفته ای؟ سوال تکراری من خخخخخ ....آلزایمر دارم

منم تقریبی اون سری دکترم گفت میبشی 23 ....من دکترم از 17 تا 22 نیست 

همش استرس دارم اون روزا کیسه ابم پاره شه اتفاقی بیفته چی.... میگم زودتر عمل کنم .... نمیدونم نمیدونم

راستی سونو رفتی وزن بچه چقدر بود؟

منظورم همونه انشالله برا بارداریه من تو نت خوندم ک بعد از ترشحات تخم مرغی این ترشحات طبیعیه برا بعد ...

انشالله خداازدهنت بشنوه..انشالله ک قسمت خودت باردارپ گل پسری

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

میگن خدا وقتی ک خ ناامید میشی سوپرایزت میکنه ایشال سوپرایز میشی با ی گل پسر

شبنم جان بقیه از ها هم تیروید بود ک نرمال با پرولاکتین...خوب بود خدا روشکر..دیگه نیاز نیست اینا بدی .فقط  قرص اهن بخور.ولی اون هورمون fsh  lh اینان ک مشخص میکنن ک تمبلی تخمدان داری یا نه.پروژسترون و استرادیول هم ک دو تا هورمون ک بدونیم مشکلی ندارن

الهم صل علی محمد و ال محمد
دو خط هست ولی پررنگ نیست روز ۱۴ ۱۵ ۱۶پررنگ میشه من سیکلام ۳۰،۳۵،۲۸ یکم متفاوته

عزیزم چون سیکلات منظم نی بنطرم 12پری برو سونو..کیت برات شاید درست جواب نده

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

اره داروشو ک شروع کرد میگم هر ماه آزمایش بده ببینیم چ خبره

نه بزار بعد ۴۵ روز از بده اگه خوب بود دیگه اقدام کنه.اگه نه باز بعد ۴۵ روز دیگه باز از بده...ولی همون موقع دکار ب شوهرم گفت ۴۵ روز ک بگذره اثرش تو ازمایش معلومه..گفتم تو نت نوشته ۳ ماه ...داد زد من دکتر بهتر میدونم..بعد ۴۵ روز واقعا تعقیر کرد..دارو شیمیایی زودتر گیاهی اثر میذاره

الهم صل علی محمد و ال محمد
 بله. تلاش میکنیم توکل هم به خدای بزرگ. بچه دارید؟ اول باید هردو دکتر برید چکاب شید. همسرتون ...

اره گلم دادم. ولی الان دوسال برای دومی درگیرم هنوز باردار نشدم . البته هنوز دکتر نرفتم. مرسی عزیزم 

شبنم جان بقیه از ها هم تیروید بود ک نرمال با پرولاکتین...خوب بود خدا روشکر..دیگه نیاز نیست اینا بدی ...

این باز گفت دیگ آهن نخور.گفت کم خونیت کم بوده دیگ نخور

سونو واژینال گفت تنبلی تخمدان نداری .کافی نیس؟

میترسم برم ننویسه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دو خط هست ولی پررنگ نیست روز ۱۴ ۱۵ ۱۶پررنگ میشه من سیکلام ۳۰،۳۵،۲۸ یکم متفاوته

خوب پس سیکلت منظم نیست .هر روزی که پر رنگ ترین بود ۱۲ ساعت یا ۲۰ ساعت بعدش اقدام کن.

اما اینکه از روز ده چرا دوتا خط میندازه رو نمیدونم اینجا برای بعضی از بچه ها هم همین طوریه اهمیت نده فقط روزی که خیلی دوخط هم رنگ و پررنگ میشه مهمه.

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
عزیزم آز سوم پری رو کسایی میدن که پریود نامنظم دارن لکه بینی دارن مشکل هورمونی دارن پرولاکتین بالا د ...

از کجا بفهمم مشکل تخمک گذاری دارم یا ن؟؟

دکترم گفت فعلا لازم نیس.میخوام آزشو بدم.ز زدم آزمایشگاه گفت دکتر باید بنویسه بدونیم چیو آزمایش کنیم

این علائمیم ک گفتی رو ندارم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من برای بچه دوم اقدام میکنم،سر بچه اولم کیت خریدم اینجوری بود من شب۱۶اقدام کردم که خدا دختر نازمو داد،الان برای پسر میخوام اقدام کنم یعنی دوست دارم نی نی دومم پسر باشه بخاطر اون لتروزول مصرف کردم ولی کیت نخریدم چون روم جواب نداد

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️