2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061292 بازدید | 355309 پست
خب آیدام فولیاش ریز بود ولی پری میشد ن اینک ی ماه خ عقب بندازه

ایدا فولیکولش ریز نبود عزیزم ایدا دیر میرفت سنو وتخمکش رو ازدست میداد .ووقتی میرفت سنو فقط فولی های ریز بودن

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
سعی کن زیاد نزدیک اقدامت نباشه اینم طی تجربیاتم بدست اوردم مثلا فردا صبح خوبه 

سامی جون میشه راهنماییم کنی‌

امروز جواب آزمایش همسرمو گرفتم بردمش پیش متخصص اولین باری بود ک میرفتیم پیشش منم تو اینترنت گشتم خیلی ازش تعریف کردن 

دکتره گفت این آزمایش قبول ندارم نمونه میدن تو دستگاه جواب اسکن میکنن برین فلان آزمایشگاه دستی آنالیز کنه خوده دکتره

چیکار کنم فردا 72 ساعت میگذره از آزمایش اولش بنظرت بره دوباره آزمایش یا بریم یه متخصص دیگه

اینم بگم اولین بار ک متوجه شد واریکوسل داره پدرم تحقیق کرد دکتر بهمون معرفی کرد دکتره گفت چیز مهمی نیس و برین خونتون ولی خیلی راجبش برامون توضیح داد 

شوهرم میگه دکتر اولی باسواد تره چیکار کنم من

منتظر گل پسرام  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شوهرتم مهمه. من شوهرم آزمایش داد دکتر طب سنتی اول گفت شوهرت آزبده. خوب بود آزمایشش خداروشکر. شما ...

خدا رو شکر. اره اوضاع دندونام هم که خوشایند نیست. 

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)

هیچ اشکالی نداره برا قبل اقدام از جوش شیرینی که تو آب حل کردی کمی بخوری. اونم خیلی قلیایی میکنه

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)
سامی جون میشه راهنماییم کنی‌ امروز جواب آزمایش همسرمو گرفتم بردمش پیش متخصص اولین باری بود ک میرفتی ...

عزیزم‌ تلا جان به نظر من به یه دکتر دیگه نشون بده جواب آزمایش رو .

من اگه میتونستم الان برات نگاه میکردم میگفتم چطوره ولی نمی تونم گلم رد (اعظم)رو می تونی تگ کنی عکس ازمایش رو ببینه بهت بگه چطوره .اروین هم میتونه.

ولی نه اینکه بری جای دیگه دوباره ازمایش بدی به نظر من صبر کن وببر پیش یه متخصص دیگه ببین نظرش چیه راجع به آزمایش.

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
عزیزم‌ تلا جان به نظر من به یه دکتر دیگه نشون بده جواب آزمایش رو . من اگه میتونستم الان برات نگاه م ...

کاش امروز می‌بردم پیش دکتر اولی

هیچکس خبر نداره اخه

فقط پدرم راجب واریکوسل میدونس ک گفتیم دکتر میگه مهم نیس دیگه نمیدونه بازم آزمایش گرفتیم

الان همه چی رو دوش منه شوهرم میگه هرجا گفتی میریم استرس گرفتم 

بنظرت زنگ بزنم از منشی دکتر خودم بپرسم کدومو قبول دارن؟ 

منتظر گل پسرام  
کاش امروز می‌بردم پیش دکتر اولی هیچکس خبر نداره اخه فقط پدرم راجب واریکوسل میدونس ک گفتیم دکتر میگ ...

آره گلم زنگ بزن ببین کدوم دکتر علمش بهتره بعد تصمیم گیری کن نگران نباش عزیزم 

کاش امروز می‌بردم پیش دکتر اولی هیچکس خبر نداره اخه فقط پدرم راجب واریکوسل میدونس ک گفتیم دکتر میگ ...

به نظر من بازم ببر پیش دکتر اولی .

عزیزم ناهار مثلا چی میپزید؟من میمونم چی بپزم بعدش عذاب وجدان نگیرم!

منم دقیق مثل شمام. نمی دونم اینا که میگم چقدر درسته اما سعی میکنم هرچی هست تازه و گرم باشه یخچالی و مونده نباشه، نون بیشتر از برنج باشه، نون هم سعی میکنیم  تازه باشه 

دیگه بگم غذا مثلا هویج پلو با زعفرون. خورش و بلدرچین شکم پر، گوشت بوقلمون بجای مرغ بیشتر، گاهی هم خسته میشم سیب زمینی آب پز با نمک میخورم، فلافل و حلیم و بادمجون با سیرو پیاز.

حالا شما هم بگید من یاد بگیرم

منم دقیق مثل شمام. نمی دونم اینا که میگم چقدر درسته اما سعی میکنم هرچی هست تازه و گرم باشه یخچالی و ...

راستی صبحانه شیره انگور انواع شیره ها، حلوا ارده، حلوا شکری هم خوبه ظاهرا

منم دقیق مثل شمام. نمی دونم اینا که میگم چقدر درسته اما سعی میکنم هرچی هست تازه و گرم باشه یخچالی و ...

رژیم#  

عزیزم بزن روی اون کلمه ی رژیم که برات نوشتم با رنگ آبی ،،،،رژیم و‌ اقدام بچه ها میاد.

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
والا بخدا. میگم صبح زود چی بخورم اگه بخوام اقدام کنم ناشتا که نمیشه. 

عزیزم 

تمام پستها رو‌خوندم،،،فردا بعدازظهر هم خیلی وقت خوبیه....به قول دوستامون که دیگه تمام پسردارها همون‌لحظه ی تخمک گذاری که نبوده عزیزم 

به نظرم استرس کار رو‌خراب میکنه،..،کلا دلتو به خدا بسپارو بیخیال شو،،،مامان لیانا با دوره ی سی روزه ...روز هشتم سیکلش نزدیکی داشت و‌پسر شد،،،پس بی خیال

۵۰۰ بخوره ،نخود  و خربزه و خرما هم زیادبخوره

ممنونم عزیزدلم 

الهی 🤲🤲🤲جشن بارداریت رو‌به زودی همینجا بگیریم خواهر خوبم❤️❤️❤️❤️

ای بابا حاملگی هم شده معظل ها. چکار کنم پسر دار بشم 

بله. تلاش میکنیم توکل هم به خدای بزرگ.

بچه دارید؟

اول باید هردو دکتر برید چکاب شید. همسرتون بهتره پیش متخصص اورولوژی خوب برن و حتما معاینه وآزمایش بدن و شما متخصص زنان که ترجیحا در زمینه ی تعیین جنسیت کار کنه. تا ببینید شرایطتون چطوره. بعد هم مراحل بعدی که بستگی به شرایط شما داره رو معمولا دکتر میگه. اما در هر صورت غذاهای مقوی بخورید

2790
2778
2791
2779
2792