2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061288 بازدید | 355309 پست
سلام.من صنمم متولد 68 یه دختر دارم.تعداد پستا خیلی زیاده باید از کجا شروع کنم

اگه رژیم ها رو‌میخوای ببینی عزیزم 

رژیم#  

کلیک کن روی کلمه رژیمی که بالا نوشتم و‌بخون .

موقق باشی

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
یعنی بعد از تزریق امپول،به نظر شما مناسب ترین ساعت ،۲۴ ساعت بعده درسته؟؟؟بعد از تزریق؟؟

بستگی به بدن فرد داره ،ولی نرمالش از ۲۴ ساعت تا ۷۲ ساعت بعد از تزریق هست .مثلا بعضی خانمها که روز ۱۰ یا ۱۱ سیکل فولی با سایز خوب (مثلا سایز ۲۰ )دارن، مسلما فولی های اونها نسبت به خانمهایی که روز ۱۵ سیکل فولی ۲۰ دارن ،رشد بهتر و بیشتری داره 

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه رژیم ها رو‌میخوای ببینی عزیزم  رژیم#   کلیک کن روی کلمه رژیمی که بالا نوشتم و‌بخون ...

رز ۶۳ عزیز شما نمیدونید روز مناسب آزمایش های fsh و lhو پرولاکتین چه روزیی از سیکل هست؟

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
سلام عزیزم من تقریبا 16 ساعت بعد از آمپول اقدام کردم.. دوباره 24 ساعت بعد از اقدام اول، اقدام کردم. ...

سلام گلم ،بله خوبه ،انشاالله با همین اقدام صاحب فرزندی سالم و صالح میشی🤲

خانوما برای آزمایش fshو lhو پرولاکتین بهتره چه روزی از قاعدگیم برم؟

اینا چ آزمایشیه؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بستگی به بدن فرد داره ،ولی نرمال از ۲۴ ساعت تا ۷۲ ساعت بعد از تزریق هست .مثلا بعضی خانمها که روز ۱۰ ...

اوکی عزیزم 

متوجه شدم 

،،،،

مامان ستایش عزیز،من چند بار این سوال رو میخواستم بپرسم یادم میرفته،بعد از نزدیکی چقدر طول میکشه که اسپرم به تخمک برسه؟؟؟ممنون عزیزم

رز ۶۳ عزیز شما نمیدونید روز مناسب آزمایش های fsh و lhو پرولاکتین چه روزیی از سیکل هست؟

فکر میکنم روز سوم‌سیکل هستش 

ولی مامان ستایش بهتر میدونه ،

با اجازه ی رز عزیز 

روز مناسب برای این آزمایش ۳ تا ۵ سیکل قاعدگی هست ،آزمایش باید دو ساعت بعد از بیدار شدن انجام بشه و شب قبلش نزدیکی نداشته باشید

با اجازه ی رز عزیز  روز مناسب برای این آزمایش ۳ تا ۵ سیکل قاعدگی هست ،آزمایش باید دو ساعت بعد ...

عزیزمی 

اتفاقا گفتم که از شما بپرسن عزیزدلم ❤️

اوکی عزیزم  متوجه شدم  ،،،، مامان ستایش عزیز،من چند بار این سوال رو میخواستم بپرسم یادم ...

بستگی به سرعت اسپرم داره ،اسپرمها ی سالم در کمتر از یک روز به تخمک میرسن ،معمولا از ۳ ساعت بعد از نزدیکی

بستگی به سرعت اسپرم داره ،اسپرمها ی سالم در کمتر از یک روز به تخمک میرسن ،معمولا از ۳ ساعت بعد از نز ...

سلام مامان ستایش جان لطفا منم راهنمایی کن عزیزم نمیدونم تو دوران غیر از پریودی چی باید بخورم گرمی یا سردی ؟؟ کلا گیج شدم قاطی کردم😢😢😢

سلام مامان ستایش جان لطفا منم راهنمایی کن عزیزم نمیدونم تو دوران غیر از پریودی چی باید بخورم گرمی یا ...

عزیزم 

از کی اقدام داری؟؟؟

سلام مامان ستایش جان لطفا منم راهنمایی کن عزیزم نمیدونم تو دوران غیر از پریودی چی باید بخورم گرمی یا ...

من خودم کلا به غیر از سرکه و لبنیات همه چیز میخورم،مثلا خیار میخورم ولی با نمک خیلی خیلی زیاد،زردالو سردیه ولی سرشار از پتاسیمه،خرما حتما خواستی بخوری حواست باشه خرمای طبع گرم بخوری،چون رطب سرده ،یا خرماهایی که توی مقوا سوپر مارکت ها دارن سردن،ولی خرمای پیاروم یا کبکاب عالیه،نزدیک‌اقدام هم قلیایی بخور،از این به بعد فصل انگوره که عالیه،شیره اش هم برای خودت و همسرت عالیه،اب هویج بخور،خلاصه زیاده 

موز و‌زعفرون  حتما توی رژیمتون باشه

شوید و‌رازیانه و سرکه و لبنیات و بستنی و عدس و ماکارونی نخور.

موز و‌زعفرون  حتما توی رژیمتون باشه شوید و‌رازیانه و سرکه و لبنیات و بستنی و عدس و ماکارونی نخ ...

رز عزیزم مرسی از اطلاعاتی که بهم دادی مثلا مختاریان گفته باید روزی چند برگ کاهو بخوری و حتما هندونه بخورم هر روز

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز